sobota 22. prosince 2012

BotoHolic

Mimo vášně pro náušnice jsou mou další také boty!

V dnešním postu bych vám ráda představila své úlovky za poslední dva měsíce =)
Pořídila jsem si jak "papuče", tak "odpichovadla".

Cosmo papuče

Teplý kožíšek uvnitř

Mé "huňatky"

Ve svém botníku již mám dvoje papuče,tyto jsou třetí. Jedny jsem si přivezla před dvěma lety z Walesu, ale začala jsem je nosit až loni. Mají zlatou barvu s leskem a gepardí vzor. Stříbrné byly tedy jasnou volbou, abych doma měla zlato-stříbrný páreček =) Druhé co jsem si pořizovala mají tmavě zelenou barvu s bílým kožíškem a bílým nápisem a korunkou v přední části. Tyto -> (papuče F&F - 124,-)


Gepard útočí

Zadní strana

V celé své kráse
Dalším úlovkem jsou tyto platformy s gepardí patou z Tally Weijl. Semiš je všeobecně dosti nepraktický, ale nemohla jsem jim i přesto odolat a tak jsou doma. S černými kalhoty, nebo s šaty a černými silonkami dělají krásnou protáhlou nohu a jsou i celkem pohodlné. Jedinou nevýhodou je plochá podrážka, která není moc vhodná do lehčího náledí, jelikož pěkně kloužou.

Černo-stříbrná

Stříbříčka
Tento styl botek není žádnou novinkou, avšak až teď jsem se dostala k jejich koupi. Původně jsem měla v plánu pořídit si nude růžové se zlatou špičkou a podpatkem, ale nakonec jsem si pořídila tyto v černo stříbrném provedení z F&F za neuvěřitelných 194,- .
Spokojenost veliká, neskutečně se těším, až je provětrám =)
F&F

=)
Posledními botičkami, které bych vám dnes ráda představila jsou "odpichovadla" z Deichmanna. U nás v něm moc nenakupuji, jelikož se dost často liší ceny a někdy i zboží, takže upřednostňuji ten německý a nutno podotknout, že si tam čas od času vyberu a zde už je máme, hadí krásky =o*
Tady jsou
Naprosto jsem si zamilovala tento vzor, letos jsou ho sice všude plné výlohy s botami, ale i tak.
Hnědá barva byla jasná volba, jelikož mám hnědý kabát. Líbí se mi kombinace semiše ve spodní části a na podpatku a lesklého "hada" ve zbytku boty.Naprosto na nich miluji gepardí podpatek z vnitřní strany a celou podrážku, konečně změna oproti klasické černé.
Jsou to spíše botky "vysedávačky", takže na dlouhé trajdání přes den městem či taneční noc nejsou. 

A toť je vše, krásný den všem =)
Gepardí podpatky z vnitřní strany



5 komentářů:

  1. Konečně nový příspěvek. :)

    Všechny tyto kousky jsou úplná klasa, ty leopardí wedges z TW jsou moc krásné, viděla jsem je na czechchcicks, ale teď nevím, jestli je měla taky z TW, každopádně byly úplně stejné. Válenky/papučky z F&F jsou taky super, válenkám i papučkám fandím. A lodičky se stříbrnou špičkou mi zatím chybí, tak uvidíme uvidíme. Koukám po nich už dlouho, je to velký trend. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Typosledni hadi jsem si taky zkousela a vahala jestli si je nevezmu:-) nakonec sem nevzala ale docela lituju:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to věřím =D jsou božské, alespoň dle ohlasů se líbí =) Určo ale nebudou poslední takové, věřím tedy, že nějaké parádní pořídíš =)

      Vymazat
  3. Tý jo, ty černé lodičky se stříbrnou špičkou musím mít :D Jsou nádherné, děkuju za tip, určitě se v Tescu mrknu a snad budu mít ještě štěstí :)

    littleann5.blogspot.cz -taky nováček:D Tak budu ráda za přízeň :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určo mrkni, za ty prachy je tam člověk nemůže nechat =D
      Jinak už Tě sleduji =) a děkuji za Tvou přízeň.

      Vymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*