pátek 21. prosince 2012

Prázdniny

Pěkný večer!

Tak dnešním odpolednem mi začaly první vysokoškolské prázdniny mého života =)
Tedy, jestli se tomu tak dá vůbec říkat, protože si moc klidu a pohody neužiji, čeká mě zkouškové období a tak již v brzké době bude má mozkovna v plném proudu.
Každopádně si nenechám ujít vánoční atmosféru, pohodu a pohádky!
Když jsem se dnes vrátila z Prahy, byla jsem se s mamušou projít ještě po městě a nakoupit poslední nezbytnosti na víkend (pití, něco na zub) a koupila jsem si i pár radůstek, o které bych se s vámi dnes večer ráda podělila.
Mimochodem se chystám na post o svých posledních úlovcích z řady bot, takže se máte již brzy na co těšit.
Radůstky




Při vybírání knihy pro mého dědečka jsem si všimla v oddělení "o zvířatech" knížky o kočkách. (Není divu, že jsem si všimla "kočičích" knih, jelikož sama jednu chlupatou potvůrku doma vlastním)
Čičina z titulní strany na mě koulela svýma kukadlama a já ji tam nemohla nechat.
Už jednu obdobnou knížečku mám, jsou v ní obrázky čičinek a citáty. Moc ráda se k ní vracím a proto to nebyla rozhodně zbytečná investice. (Levné knihy - 49,-)
Nádherné kočky


Další (ačkoli blbůstkou) avšak zároveň nezbytností byly označovací lepíky ve tvaru jablíček. Chystám se o svém volnu učit na zkoušky a tak budou jedině k dobru.


Poslední zastávkou byly drogerie a to DM a Rossmann. První věc, pro kterou jsem si šla byl kartáček na řasy, bez kterého se už nedokáži obejít (používám ho z jedné strany při úpravě obočí a z druhé na oddělení řas). Měla jsem jeden doma, ale jednoho krásného dne záhadně zmizel. Za vinu to připisuji své chlupaté mršce, jelikož když něco odložím na stůl a chvíli nechám bez dozoru, pacičkou to shodí (bez mého vědomí) a už to většinou nenajdu.



A když už jsem procházela Rossmann, musela jsem se zastavit u laků. Jelikož mají momentálně slevy na ty od NYC, dlouho jsem projížděla regál, až jsem si našla svého favorita. Nebylo to nic snadného, jelikož si stále kupuji laky podobné (ne-li totožné) těm, které už mám a nechápu, jak jen je to možné =D Prostě mám asi potřebu koupit si nový, přestože si vybírám stále "stejné" (co se odstínů týče).
Jedná se o odstín 109 Permanent Pink z řady NYC Expert Last Nail Polish.
Jakmile ho vyzkouším, určitě sem dám recenzi =)

109 Permanent Pink

Když už jsem tak stála u regálu s NYCem, vzpomněla jsem si na jeden blog claire-style. Slečna má naprosto úžasné nehty a tak jsem se pídila co používá, až jsem to našla. No a protože mám v poslední době veliký problém s výdrží laků, musela jsem tento top coat nutně vyzkoušet.
Jedná se o NYC Turbo Dry Top Coat. Slečna z výše zmíněného blogu si ho dost vychvalovala a tak jsem na něj zvědavá. Mám v plánu ho vyzkoušet rovnou s tím barevným předešlým. Dám vědět, jak to dopadlo.
Top Coat

Z Rossmanna jsem se přesunula hned vedle do DM a zde jsem zamířila na jisto pro svou oblíbenou pleťovou masku. Říkám jí s oblibou "bahno".
Jedná se o: Balea čistící pleťová maska s výtažky z mrtvého moře.
Je určená pro všechny typy pleti a já jsem s ní nadmíru spokojená. Pleť se krásně pročistí, ale zároveň zůstane hebká a krásně jemná.
Bahýnko


A když už jsem byla kousek od regálů s kosmetikou, všimla jsem si slevy na řasenky od MaxFactor.
Všeobecně mám jejich řasenky moc ráda a jednou mou stálicí z jejich řady je fialová MaxFactor - False Lash Effect Fusion. Jelikož jsem se dozvěděla (od své příbuzné a z nejrůznějších diskuzí), že za vyzkoušení stojí také 2000 Calorie, která byla zrovna ve slevě, volba byla jasná. Vzala jsem si typ se zahnutým kartáčkem a doufám, že budu spokojená.
MaxFactor


To bylo z mých dnešních nákupů vše, jakmile výrobky odzkouším, napíši sem své bližší hodnocení.
Jaký jste měli vy den při pátku a jak u vás vrcholí přípravy na Vánoce?
Na závěr fotečka s náušničkami z předminulého postu v akci =)


2 komentáře:

  1. Děkuju za milý komentář u mě na blogu. Už jsem tvojí čtenářkou a to s velkou radostí, protože máš krásnou tvář i vlasy a tudíš se budu těšit na tvé nové fotky, opravdu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mnohokrát děkuji, je mi opravdu nesmírnou ctí a jsem potěšená =)
      Přeji krásný večer, kkiss

      Vymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*