úterý 18. prosince 2012

Startujeme

Ahojky, vítám vás !

Na úvod bych se ráda v deseti bodech představila a shrnula, proč jsem se rozhodla založit blog.

1. Jmenuji se / Říkají mi
Jmenuji se Andrea, ale přátelé mi říkají Andy, Andyno, Andrej

2. Věk
Krásných kulatých 20 let =)

3. Proč zakládám blog?
Sleduji nejrůznější blogy již nějaký ten pátek. Mnohokrát jsem narazila například na recenze "novinek", které jsem již dávno znala a tak bych se ráda podělila o své postřehy ze světa módy, kosmetiky a životního stylu sama za sebe, na základě svých postřehů.

4. Název blogu

V dnešní době je velice těžké přijít s něčím neotřelým. Nakonec jsem zvolila název složený ze tří slov: IN, HOT, BLOG. Přeložit si je dohromady můžete libovolně. Buď jako "v horkém blogu" anebo IN (moderní), HOT (žhavý), BLOG.

5. V čem si libuji
Asi jako každou ženu mě zajímá kosmetika a móda (oblékání), jsem úchylná na boty a doplňky (především náušnice)

6. Co zbožňuji / bez čeho se neobejdu

Mou největší láskou (když pominu rodinu, módu atd.) je má britská modrá kočička Baileys. Pořídila jsem si ji před dvěma lety a splnila si tak celoživotní sen.
Neobejdu se bez svého telefonu (momentálně Iphone 4S) a diáře, kam si zapisuji potřebné termíny do školy ap.


7. Oblíbené jídlo / pití
Nejsem vůbec vybíravý tvor, sním tedy to, co se mi naservíruje. Samosebou jsou věci, které mám ráda více a které méně. Jedinou výjimkou, kterou nemohu pozřít jsou houby. Zkrátka mi nevoní,  nechutnají a nedělají dobře. Co se nápojů týče, ujíždím na CocaCole (ať už klasické či vanilkové). Z alkoholických nápojů je v poslední době mou favoritkou melounová vodka a z tvrdšího jsem si zamilovala Red Stag od Jima Beama.
Mimo jiné, miluji sladkosti!!


8. Znamení
Ráda bych podotkla, že jsem se narodila na rozhraní dvou znamení. A to panny a váhy. Díky času narození jsem více panna a to také odpovídá mé povaze (dle základních rysů charakteristiky znamení). Srandovní je, že v časopisech se datování mého narození liší (jednou je mé datum u panny, jindy u váhy) a tudíž si mohu
vybrat, které se mi zamlouvá více, haha =)



9. Značky, barvy
Jsem otevřená všemu novému. Ráda poznávám dosud nepoznané. Nedá se tedy říct, kterou značku (ať módy či kosmetiky) mám ráda více a méně.
To samé platí i u barev. Mívala jsem období, kdy "mou barvou" byla černá. To už je ale dávno minulost a nyní zbožňuji všechny barvy. Jedinou "černou ovcí" (nebo spíš zelenou) je barva ZELENÁ. A to ve všech odstínech.
Nedokáži přesněji odůvodnit PROČ, ale zkrátka ji nemohu vystát v žádném barevném odstínu a jen zřídkakdy ji na mně uvidíte.

10. Na závěr bychvám ráda představila své chlupaté štěstíčko (kočičku Baileynku) a alespoň formou fotografie představila i sebe, abyste věděli, kdo k vám píše =)


Doufám, že se vám bude u mě na blogu líbit, těším se na vaši přízeň a komentáře.


Moje krasavice 

Má maličkost

5 komentářů:

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*