pondělí 3. června 2013

Aktuální vlasopéče

Zdravím všechny své čtenáře při pondělku =)

Nastala malá změna a pro ty z vás, kteří mě pravidelně čtou jen uvedení na pravou míru - dnešní zkoušku jsem si převedla na středu, abych měla chvíli oddychu a větší prostor se připravit =) Takže ve středu opět vzhůru do boje.

Jelikož se mě hodně z vás ptá tu a tam pod nějakým článkem na mé vlásky a výrobky, které používám, rozhodla jsem se, že vám vyfotím mou aktuální početnou armádu, která mi buď pečuje, nebo se chystá pečovat o mé vlásky =)

Chtěla bych upozornit, že některým přípravkům jsem zůstala věrná, jiné čekají na vyzkoušení. Dnes to nebude tedy pojaté jako recenze, spíše jen ukázka toho, co doma na vlásky mám a maximálně pár slov k některým z přípravků.


Zleva:

Šampon pro blond vlásky od Accentu - pro mě zatím neznámý, pořídila ho má mamuša, že na něho četla dobré ohlasy. Myla jsem si s ním vlásky zatím jen 2x, ale i tak mohu říct, že je celkem příjemný, jen žádný efekt vypozorovaný ještě nemám.

Dále dvojka dostupná v drogeriích od L´oréal Elseve Total Repair Extreme - na ten jsem zase četla samou chválu já a už se nemohu dočkat, až toto duo začnu používat.

Mé stálice, o kterých už padlo slov více ve vlasovém speciálu v minulosti a to L´oréal Professional Absolut Repair - nedám na něj dopustit, pořídila jsem si nově masku, která vlásky krásně vyživý - používám ji před mytím vlasů, trošku si navlhčím konce a potom nanesu a nechám působit 10-20 minut, poté opláchnu a umyji vlasy šamponem. Vlásky jsou krásně jemné, zacelené.


A poslední na fotce úplně vpravo šampon od Baley na blond vlasy - již jsem o něm psala, jsem s ním spokojená, kvalita odpovídá částce, kterou za něj dáte =)

Na další fotografii bych vám ráda představila své olejíčky, které se mi doma nashromáždily a které na střídačku používám v podstatě všechny.


Zleva:

Dove intense repair - dlouho jsem sháněla sérum na noc, měla jsem jedno od Nivey, o kterém jsem se tuším také zmiňovala ve vlasovém speciálu a již ho nikde nesehnala.. Buď se nevyrábí, nebo není dostupný u nás, nebo jsem zkrátka slepá. Každopádně jsem hledala adekvátní náhradu. Trvalo dlouho, přípravky, které jsou určené přímo na péči na noc není mnoho. Vždy se mi snažili všude vnutit olejíčky, které já doma ale mám, používám je velice ráda, ale ne na noc. Našla jsem spoustu rad na vmasírování kokosového oleje do konečků přes noc (ten mám mimo jiné tuze ráda a dělám si z něho čas od času masku), ale jelikož si vlásky myji večer a ne ráno, nebylo by to zrovna ideální. Narazila jsem při googlování na tento přípravek od Davu a když na něj narazila, nemohla ho nepořídit. Je to krémovité konzistence, je bílý, do vlasů se celkem dobře vsákne a ráno vypadají opravdu lépe, každopádně stále to není to, na co jsem byla zvyklá od Nivey.

BC Oil Miracle sprej - o této řadě už tu řeč také byla, ale jak vidíte, k tomuto přípravku, který se má používat po umytí vlasů, nastříkat do ručníkem prosušených, jsem stále nepoužila, jelikož jsem se k němu nějak nedostala. Dám si ho ale na stranu mezi používané a začnu zkoušet jeho účinky a snad vám brzy k němu povím více.

BC Oil Miracle oleje - mám oba dva druhy a to pro aplikaci do vlhkých a suchých vlasů, jsou to mé jedničky, střídám je, miluji je, co víc k nim dodat...

Yves Rocher Hair Repair Oil - tento olej, ve kterém je například jojobový a makadamiový olej jsem si pořídila ještě před sérem od Dovu určeném přímo na noc. Byla jsem zoufalá a nutně potřebovala noční záchranu na své konečky. V Yves Rocher mi milá pokladní pomáhala vybírat a radit a i přestože se jedná o olej, který jsem na noc na vlasy nechtěla, nechala jsem se ukecat a šla do něj. Nejsem zklamaná, je výborný, ale ne vždy se úplně vsákne. Je lepší ho tedy používat v době, kdy druhý den ráno počítáte s umytím. Je na vodní bázi, alespoň tak mi to slečna říkala, takže je o něco tekutější než BC oleje.

Přesuneme se k poslední fotce s mými vlasozachránci.


Zleva:

Garnier Natural heřmánek a med, balzám - tento přípravek jsem dostala od své mamuši v balíčku, který byl odměnou za mou nejobávanější zkoušku. Přípravek jsem ještě nevyzkoušela, ale už teď se moc těším.

Orofluido šampon a kondicionér - za koupi těchto dvou produktů může Deniska (SHELDONOVKA), která se o nich tak moc rozplývala, že jsem neodolala a také je musela objednat. Voní opravdu skvostně a věřím, že i jejich účinky budou blahodárné jako tekuté zlato, které připomínají =)


Taft keratin blow dry energizer - tento sprej jsem dostala spolu s dalším přípravkem také v balíčku odměny od mé milované mamuši =* Tento sprej, jehož součástí je keratin, jak napovídá sám název, má dodat vlasům objem, sílu a zdravý lesk. Zatím jsem aplikovala jen jednou, nemohu posoudit výsledky. Aplikuje se do ručníkem vysušených vlasů od kořínkům ke konečkům.

Taft keratin complete hairspray - lak na vlasy stejné řady jako předešlý přípravek. Síla tužení 3. Má poskytnout dlouhotrvající fixaci bez slepených vlasů. Aplikovala jsem ho jen jednou k uhlazení vlásků v culíku a jediné co zatím mohu říct, že se vlasy nehnuly a ani nebyly slepené. Uvidíme, jaký bude i nadále =)

Blížíme se do vlasového konce =)
Připomenu jen, že momentálně a neustále česám vlasy Tangle Teezerem a kartáčem s kančími štětinami.
Vlásky si myji obden a to většinou večer, kromě sušení si je upravuji ještě trojkulmou, o které už slibuji řeč sice pěkně dlouho, ale stále nebyl čas sepsat a nafotit podklady pro článek. Mohu ale říct, že na tom pracuji a tak se určitě dočkáte =)

Nemohu vás také ochudit o fotku stavu mých vlasů momentálně. Omluvte prosím kvalitu, fotila jsem se sama a na telefon.



Vlásky jsou před zastřihnutím a před barvením.. Na konečky chodím zhruba jednou za čtvrt roku a barvím vždy, kdy už jsou viditelné odrosty a je to pro mne nesnesitelný pocit, chodit s tím na hlavě. Bohužel mi přestaly vyrábět mou stálici co se barvy týče a tak mě čeká již třetí pokus v boji hledání nové barvy, která by mi sedla a já si ji zamilovala jako tu předešlou. Držte mi prosím palce.

Budu moc ráda, když mi dole dáte vědět, jestli znáte nějaké přípravky, jestli používáte a jste nebo nejste spokojení.

Snad jsem vyhověla těm z vás, kteří si o tento druh článku psali =)

kkiss

21 komentářů:

  1. Jéé, úplná zlatovláska beruško! Závidím ;) :-* Všechny výrobky se mi zamlouvají. Od Balea používám stejný šampon, jen pro hnědé vlásky a co mám taky doma jsou šampon s balzámem Elseve ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Any, máš překrásné vlasy a jsem opravdu ráda, že jsi zde publikovala tento článek. Samotné mi to pomohlo s výběrem nějakých produktů, protože mám taky blond vlasy, spíše sušší a konečky, které potřebují speciální péči. A co se týče Orofluida, taky jsem se nechala Denčou zlákat, je to potvůrka jedna malinká :), a ví co na nás všechny platí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem moc ráda, pokud jsem Ti pomohla ujasnit si nějaký ten výběr =) Každopádně souhlas s tou Deniskou =)) Mrška jedna.

      Vymazat
  3. Máš opravdu nádherné vlásky. :) A opět skvělý článek. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Strašně moc děkuji, moc mě to těší a dělá mi to radost =)

      Vymazat
  4. Ja chci tvoje vlasyyyyyyyy, teď hned a okamžitě! :D

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  5. Máš dokonalé vlasy! :* Jinak máš parádní sbírku, teď se stydím za těch pár svých kousků :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě se nemáš za co stydět, jsou to produkty, které se nějak nastřádaly a nasbíraly =) A ty tvé zdravé husté vlasy by ani tolik přípravků stejně nepotřebovaly =)

      Vymazat
  6. Já chci tvé vlásky!!!!!!! Prosím půjč mi je :)...
    Jsem moc zvědavá, jak budeš spokojená s Orofluido...já jsem prozatím dost spokojená :)..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Denisko, to jsem šťastná, že se Ti tak líbí, já bych je chtěla přeci jen o něco ještě delší, ale chystám se na konečky. Orofluido čeká na svou premiéru, ale nemohu se už nyní dočkat =)

      Vymazat
  7. Vlásky máš přímo ukázkové! :) Jako z reklamy. :) Ten Elseve musím co nejdrive také vyzkoušet, četla jsem recenzi u Labradoory a mám ho na wishlistu. A držím palce u zkoušky! :*

    http://diarybyangeeel.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem si všimla recenze a zatím musím říct, že se mohu s názorem jen a jen ztotožnit!

      Vymazat
  8. Máš nádherné vlasy.:-)Bylo by skvělé,kdybys někdy napsala recenzi na ten L ´oréal Elseve Total Repair Extreme až ho vyzkoušíš,zajímal by mně tvůj názor,taky nad ním uvažuji.:-)

    OdpovědětVymazat
  9. Tvoje vlasy sú neskutočné! :) Nádherné, Loreál je super značka :) Ja osobne som s ňou spokojná. Krásny blog :) Pripájam sa :)
    Andy:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andy děkuji moc, těší mě to a vítám tě tu =)

      Vymazat
  10. Máš nádherné vlásky :) Zkus si nakoupit oblíbenou barvu dopředu, ať Ti jí zase nevyprodají..musíš se zásobit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Petruško, máš naprostou pravdu, přesně tak jsem to také udělala, ale pak zmizela z povrchu zemského a i zásoby po čase došly =/

      Vymazat
  11. Narazila jsem na tvůj blog poprvý a určitě ne naposledy! :-) Určitě mrknu na ten Elseve Extreme a na Absolut Repair, protože honba za takovýma krásnýma vlasama jako máš ty za to stojí!!! VErča L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky Verčo, to mě moc těší =) Chystám se na samotný produkt udělat recenzi a určitě mohu šampon s kondicionerem doporučit, je to bezvadná věc a ještě dostupná!

      Vymazat
  12. Mám stejně dlouhé vlasy :)) ale ta barva mě trochu štve!:D Vždycky se každýho ptám nemám to do žluta?:D A všichni dobrý ježiš ale i tak mi píde že mám takový vlasy k sakru! :D Jinak krásný článek ;)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*