úterý 18. června 2013

Krajkové šaty - má slabost posledních dnů + SLEDUJTE mě na Bloglovin

Počasí se nám konečně umoudřilo a začaly nám řádné tropy!

Vedra miluji, ale takováto extrémní nejraději trávím někde u vody. Tak či onak jsem doma neseděla a ačkoli jsem zvolila variantu trávení takto teplého, perného dne, úplně jinak než u vody s chlazeným drinkem, nelituji.

Domluvila jsem se se svou kamarádkou, se kterou v posledních dnech chodím venčit dalmatinky a celkově jsme se po dlouhé době viděly - hrávaly jsme spolu v divadle a stále si máme co říct a rozumíme si :)

Protože ale byla poslední týden nemocná a měly jsme absenci ve vidění se, rozhodly jsme se prošmejdit město a sehnat jí nějaké pořádné plavky, se kterými by za týden udělala paráda na dovolené, na kterou se chystá.

Byla jsem zvědavá, kolik toho člověk nachodí a protože jsme se také rozhodly, že nebudeme utrácet za autobus a z ušetřených peněz si raději koupíme nějaké ovoce, nebo si uděláme radost. Nebyla jsem líná zapnout si krokoměr a šlo se. Od domova do města na místo první zastávky - cukrárny, kde jsme si musely dát nějakou sladkou vzpruhu - to dalo necelé 4km, celkem úctyhodné. Poté jsem dala na čas strávený v cukrárně pauzu a jakmile se ji opustily, opět jsem zapínala..

Nevěřili byste, kolik se toho člověk ve městě nachodí a ani o tom neví... I s cestou domu, kterou jsme se rozhodly v úmorném vedru přeci jen absolvovat pěšky a udělat tak něco pro svá těla - nebo spíše dobrý pocit z toho, že si nevozíme v tak krásném počasí zadky, mi krokoměr naměřil zhruba 10km bez 10 metrů.

Sečteno podtrženo, zhruba 8km jsem to měla jen z domova do města a zpět a po městě jsme v průměru tedy nachodily 6km!!!

Jsem velice ráda, že jsem si krokoměr zapnula a zjistila tak, jak se člověk vlastně nacaprtá. Domů jsem přišla naprosto splavená a vyřízená, ale velice spokojená... Proč? Samosebou jsem si přinesla nějaké ty úlovky, přestože jsem měla v plánu fungovat jako rádce.. Aby bylo trošku ironie v tomto "předsevzetí", první úlovek jsem si z nás dvou koupila právě já =D Ostuda, ale nelituji! Ba naopak!! A o co se jedná? O dva nové hadříky, jeden nový lak a náušnice.

Nyní už ale k outfitu. Oblíbila jsem si své bílé, krajkované šaty z H&M a snažím se je různě kombinovat. Dnes je uvidíte s žabkami se štrasem z Chorvatska, dále se stříbrnou kabelkou z krámku Obuv (není to výmysl, opravdu se tak jmenuje), na krku stříbrné, velice třpytivé korálky a falešný shambala náramek z  Mister Lady, náušnice NoName, brýle Colloseum.






Závěrem bych ráda připomněla, že se neustále řeší rušení sledování přes Google, nějak tomu upřímně moc nerozumím, ale jen velice nerada bych přišla o vás, mí drazí čtenáři, proto bych vás ráda odkázala ke sledování mého blogu skrz Bloglovin klikni zde a dej Following. Odkaz ke sledování najdete také v pravém, horním rohu blogu.

Všem vám moc děkuji, pokud budete mít nedej bože problém se sledováním, kontaktujte mě prosím, budu případně ráda za echo, pokud jste si mě již do sledování skrz Bloglovin přidali.

kkiss


12 komentářů:

  1. Jsi v nich úžasná zlato! Moc ti sluší <3

    OdpovědětVymazat
  2. Ty brďo!!! Čičinka :* Ty ti neskutečně sluší!! A brýlky taktéž!! :)
    Z GFC si nelam hlavu.. taky mám z toho zmatky :D Doufám, že to nezruší :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi zlatíčko, děkuji =*
      No jsem z toho na prášky, opravdu tomu absolutně nerozumím, jak to je a není propojené :/ takže jsem z toho docela dost špatná.. Tak uvidíme, také doufám, že mi v Bloggeru zůstane vše při starém, tak jak na to jsem zvyklá.

      Vymazat
  3. Nádherně letní!:) moc ti sluší!
    Páni! To bych vážně nevěřila, kolik kilometrů se dá běžně nachodit - a co teprve při těch nákupech, nu :D

    OdpovědětVymazat
  4. krásne šatičky :) a tebe seknu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásne šaty, vyzeráš v nich úžasne :)

    http://sweetletty.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  6. Andrejko, jsi krásná..Ani bych tě nepoznala :) Moc ti to sluší, a přiznám se, že i já jsem úchyl do krajek a šatů :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tie šaty sú nádherné a tebe moc pristanú :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Ty si fakt krásnááá! :) Tady ti to mooc sluší! :) Je jasný, proč sis ty šaty oblíbila- jsi v nich fakt kočka! :)

    Tak se pochlub, co sis koupila :P

    http://shoemaniacr.blogspot.cz

    R.:)

    OdpovědětVymazat
  9. Ty jsi kráska. :) V takovým vedru vypadat dobře a neroztéct se je fakt umění. :D

    OdpovědětVymazat
  10. Krajkové šaty vypadají dokonale a závidím, že se neroztékáš jak nanuk, jako já :-D

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*