pátek 28. června 2013

Miss Sporty - Crack Me Up

Čágo bélo šílenci a šílenkyně!!

Dnes tu pro vás mám takovou menší recenzi, která se bude týkat značky, která je poslední dobou bych až řekla zatracovaná.

Proč že zatracovaná a o jaké značce že to mluvím?
Tak dle názvu půjde o značku Miss Sporty. Myslím si, že mnozí z vás si dokáží logicky odvodit, proč o ní mluvím jako o zatracované. Ať tak či onak, mnozí z nás stojan s touto kosmetickou značkou přehlíží. Možná je to tím, že produkty nás nelákají svým obalem, barvami, nebo celkovým dojmem stojanu, jako takového. Jediné ještě rozumněji ospravedlňující by snad mohlo být to, že máme nějakou ne zrovna pozitivní zkušenost s nějakým kosmetickým produktem.. A tím pádem jsme na ni zanevřeli úplně a již se k ní nechceme vracet.


Ať tak či onak, někdy je dobré hodit staré šrámy a předsudky za sebe a prostě se pokusit dát věcem druhou šanci.
Sama musím podotknout, že jsem si od Miss Sporty snad sama od sebe nekoupila nic jiného, než-li lak na nehty a lesk na rty. Nemohu ale říct, že bych tuto značku nějak zatracovala, spíše jsem ji jednoduše přehlížela a jediným pádným a vysvětlitelným důvodem k tomu mám snad to, že stojan s ní je v naší drogerii umístěn poměrně na konci na tak nějak blbém místě, takže proto jsem kolem něj vždy jen procházela.

Abychom se ale dostali k jádru pudla, byla jsem oslovena, jestli bych nechtěla vyzkoušet nějaké produkty od této značky a posléze je zrecenzovat. A já jsem si řekla proč ne? Třeba zrovna budou stát zato, předčí očekávání a já vám budu moci podat report.

Teď si asi říkáte, že nemůže být nezaujatý, že bych přeci nepohanila něco, od čeho dostanu výrobky k vyzkoušení. To je ale omyl...Přesně tato poskytování kosmetiky slouží k tomu, aby se značce dostalo objektivního názoru od více oslovených nezávisle na sobě a podal se tak report dál - tím pádem lze i zjistit, co jde na odbyt a co nikoli. Kdo mě čtete delší dobu, tak byste už měli dobře vědět, že si moc servítky neberu a co na srdci, to na jazyku. Ani tentokrát nebudu mít potřebu mlžit.


Jdeme tedy k samotnému produktu.
Dle názvu už můžete vědět, že se jedná o krakovací, krekovací, ani nevím správnou terminologii, snad ta první je lépe, lak černé barvy. Celým názvem tedy Miss Sporty Crack me Up.

Musím se přiznat, že jsem nikdy žádný jiný crackovací lak neměla a byla to tedy pro mě premiéra. Styl "popraskaných, rozpraskaných" nehtů, respektive laku, mě sice zajímal, pokukovala jsem po obrázcích, ale nikdy si ho sama nepořídila. Mé nerozhodnutí se ale rozseklo a já konečně vyzkoušela.
Možná jsem trošku konzerva a bála se napoprvé použít lak na ruce, protože jsem nevěděla, co mi to vlastně skutečně vytvoří a tak jsem se rozhodla pro první lakování na nehtech u nohou. Jako podkladový lak jsem si dala červený od Coloramy a po zaschnutí aplikovala právě výše zmiňovaný.

Jakmile jsem nalakovala, tak byl celočerný a až za pár sekund se začalo něco dít. Pomalu a jistě se barva rozestupovala a začaly se tvořit různé, nepravidelné prasklinky. Když jsem se mrkla po nějaké té minutce, mezery byly o poznání větší a po několika desítkách minut se konečně dílo dokončilo a vy se teď se mnou můžete podívat na výsledek. Bohužel, nenapadlo mě nafotit celý proces "crackování", ale možná v budoucnu vám to předvedu, nebo doupravím tuto recenzi.


Světe div se, ale opravdu se mi to zalíbilo. Možná bude lepší variantou jako podklad nějaké světlejší lak, na kterém černá vynikne ještě o poznání lépe, každopádně lak drží jako přikovaný již snad čtvrtý den. Je pravda, že i kdyby měl touhu se nějak "ošmejdit" dolu, tak to bude méně patrné, než-li u souvislé vrstvy laku.

Konečný verdikt za mě zní rozhodně: ANO. Toto se Miss Sporty povedlo.


Takže pokud chcete vyzkoušet crackovací lak za přijatelnou cenu a bojíte se, jak to bude vypadat, myslím si, že tohle rozhodně nebude špatná volba a doporučuji vyzkoušet.
Netradičně foceno na nehtech u nohou. Pro případné rýpaly anonymy, nikdo nejsme dokonalý, takže ani mé prsty na nohou nejsou stejně dlouhé a jeden jako druhý, to samé u nehtů. Opravdu přestávám chápat, že máte čas na psaní nesmyslných a duchaprázdných komentářů a ještě si neumíte stát za svým a schováte se pod ANONYM =)
Nu ale což, každému co jeho jest....

Jsem zvědavá, zda máte zkušenost s tímto druhem laků, či konkrétně s Miss Sporty?

kkiss

16 komentářů:

  1. S crack laky zkušenost nemám, ale celkovně mi miss sporty vůbec nevadí.. Laků mám od nich spoustu, mají hezké odstíny, jsou za třicet korun a vydrží mi kolem pěti dnů, tak proč ne? Taky mám asi třetí pudr této značky a jsem s ním víc než spokojená, to samé lesky na rty.. Nedávno jsem si koupila i jejich ''BB krém'' a na léto zastane funkci tónovacího krému na jedničku!:)

    OdpovědětVymazat
  2. Juuu co to je za botky? :) To mě upřímně zaujalo více, jak ten lak :D

    OdpovědětVymazat
  3. taky se mi víc líbí botky než nehty ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Je dobre slecny, ze vas botky zaujaly :) take jsem je vybrala cilene, protoze jak se rika "oci prodavaji" - takze zaujmout mely :) kazdopadne vice je predstavim treba v nejakem outfit clanku, kazdopadne mohu rict, ze vubec nejsou z CR, nebo kramu dostupneho u nas :)

    OdpovědětVymazat
  5. Botičky i nehtíky jsou parádní! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné nožky beruško! Já tady ten mám a moc mi nepraská tedy :( praskací lak, se kterým jsem byla skutečně spokojená byl od rimmel.. botečky jsou super ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Achaaa, tak asi co kus, to jiný kvalitka nu =( A děkuju =)

      Vymazat
  7. Krásny. Väčšina crack lakov vyzerá iba ako keby mali ryhy a nie praskliny, no tento je asi výnimka.
    BTW: Máš úžasné topánky. :D
    Nehcela by si vzájomné sledovanie našich blogov? Môj je fashionhappenss.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  8. lak je asi kvalitný, nedivím sa, lebo tie od miss sporty sú veľmi dobré, ale takýto štýl nie je podľa môjho gusta :) Tiež sa pridávam k tým, ktoré viac zaujali sandálky :)

    OdpovědětVymazat
  9. No ty botičky!!! <3 A laky od MS jsou skvělé :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tiež ho mám, ale, pravdupovediac, kúpila som si ho omylom, keďže som si nevšimla, že to nie je bežný lak :) DayByDay

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*