středa 5. června 2013

Náušnicová milovnice

Středa je tady a já jsem tu s dalšími úlovky ze světa šperků.

Jedny ze čtyř náušniček, které vám dnes ukáži již znáte a navíc je také můžete vyhrát, pokud se zúčastníte giveaway tady!

Začala bych zlatými kruhy ve dvou různých provedeních, které jsem sehnala v TW za velice krásné ceny a tak jsem tam ani jedny nemohla nechat.



Jedny z nich se skládají ze dvou - jednoho většího a jednoho menšího kruhu, každý z nich má po obvodu kamínky po určitém odstupu. Jsou efektní, moc se mi líbí.


Ještě radši mám ale druhé kroužky, které mají dole kamínky, které visí a mihotají se tak při pohybů. Přijdou mi naprosto úžasné a jsem moc ráda, že tam na mě čekaly poslední z nich.





Druhou dvojku, kterou bych vám ráda představila, tvoří náušničky, které jsou v GA a už jste je měli možnost vidět v akci s outfitem a druhými jsou nové lásky od Guessu.



Ještě jednou vám detailně ukáži gepardí hlavy, jsou zkrátka boží a prozradím jen, že jsem je pořídila v Německu =)


A na závěr lásky, které jsem si pořídila při příležitosti Lázeňské sezóny u nás.
Líbilo se mi, že byly v černé barvě a tak vyniknou s mými blond vlasy a navíc mají stříbrné kamínky a zlaté detaily. Ideální kombinace, jsem nadšená!



Všechny náušky jistojistě uvidíte i jako součást outfitů =)

Jak se vám líbí?
Našli byste si své favoritky?

kkiss

4 komentáře:

  1. Ten stojánek je dokonalý <3
    A favoritky by u mě jistojistě byly ty druhé kruhy - ty jsou božské :*

    OdpovědětVymazat
  2. Já teda kruhy osobně nenosím, mám pocit, že mi nesluší, každopádně ty jsi pro ně jako stvořená :) Líbí se mi fotky, jsou moc povedené a ten stojánek je zlatý :) Doma mám 3 takové a potřebovala bych minimálně ještě další 2 :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Velice děkuji =* Ano, tenhle pidi je takový spíše na okrasu =D

      Vymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*