úterý 4. června 2013

Noví parťáci pro mé rty - RTĚNKY

Jsme v druhém dnu týdne a dnes vám představím své tři nové rtěnky, které jsem si v poslední době pořídila.

Nevím jak vy, ale já je miluji. Dle nálady zahalím své rty do nějaké barvy a když nemám zrovna náladu na barevný outfit, rozzářím ho alespoň svými rty, které tomu celému dodají pořádnou šťávu =)



Pojďme se mrknout, o jaké krásky dnes půjde. Tady je máme ještě zahalené pod víčky - až na tu krajní...


Tadá a zde již odhalené...


Nejprve bych vám jejich odstíny ráda představila na ruce... V pořadí zleva doprava potom budeme společně odhalovat, jaký odstín patří které z nich  =)



Začněme tedy..
První rtěnku jsem pořídila v Německu a už je to nějaký ten pátek. Je od značky Manhattan v limitce s obalem posetým pusinkami - to bylo něco pro mě. Na výběr byly dva odstíny a to červený a tento můj. Jedná se o Manhattan Glossy Lipstick - 3 Like Me. Rtěnka je velice hydratuje, je hodně mazlavá, až skoro "vodnatá" krásně klouže po rtech. Cena se pohybovala do 5€.





Vrhneme se na další.. Tentokrát jde o rtěnku z edice Rouge Edition od Bourjois v odstínu 11 Fraise remix. Rtěnka je velice pěkně pigmentovaná, na rtech vláčná, dělá úžasně šťavnaté rty a její výdrž je také naprosto parádní. Její odstín mi přijde, že se hodí skoro ke každému líčení, takže své koupě nelituji! Cena se pohybuje kolem 241,- .





Poslední rtěnku bych nazvala objev za pár kaček a to doslova. Jedná se o značky NYC  a jejich nové rtěnky s názvem Expert Last Lip Color. Já jsem si svou první pořídila v odstínu 405 Blue Rose. Proč píši svou první? Jelikož jsem se rozhodovala mezi dvěma barvami a nakonec si vzala je tuto a druhou tam nechala, což byla chyba, která mi šíleně leží v hlavě a hodlám se pro ni vrátit.
Nyní k rtěnce samotné. Je z nich asi nejméně "máslovitá", ale přesto je vláčná, krásně se nanáší, její barva je nepopsatelná, přijde mi matná, ale přeci jen má jakési odlesky. Zkrátka museli byste to vidět naživo. Má podtóny a odlesky do modra a je zkrátka úplně jiná než všechny mé rtěnky, které doposud vlastním. Podívejte se sami (bohužel, foťákem nelze moc dobře a živě zachytit její barvu =/ )




Ještě bych málem zapomněla doplnit, že stále 50,- !!! Takže cena v poměru s parádou, kterou s ní lze udělat, je neskutečná! Mám v plánu minimálně ještě jeden odstín a to právě ten, mezi kterým jsem se rozhodovala. Ptáte se o jaký šlo? Neprozradím, nejprve pořídím a potom se podělím =))

Znáte nějakou z těchto tří rtěnek?
Máte s nimi zkušenosti?
Líbí se vám jejich odstíny?

kkiss

12 komentářů:

  1. Moc se mi na tobě líbí ta první :*

    OdpovědětVymazat
  2. Hmmmm. Parádní kousky. Sice rtěnky moc nepoužívám, ale ty barvy jsou super

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se nejvíc líbí ta Bourjois... no a ta od NYCu je taky krásná... jen mám pocit, že takovou barvičku na tobě vidím často.. :))

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Téda, to mě ani nenapadlo =) Děkuji moc za názor, jsem ráda, že to někdo dokáže objektivně posoudit, jelikož já to na sobě nějak nedokáži pozorovat, každopádně evidentně se mi líbí a pořizuji neustále to samé =D =)

      Vymazat
  4. Opět naprosto úžasné odstíny :) Ani nevím, který se mi na tobě líbí nejvíc, protože ti všechny neuvěřitelně sluší :*

    OdpovědětVymazat
  5. Odstíny jsou nááádherné, všechny tři mě posadily na prdel :-D. Nejvíc Ti podle mě sluší druhý odstín, vypadáš v něm tak nějak jinak :)) V závěsu za ním je hned první odstín a ten od NYC je na mě už moc výrazný, přesto krásný :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ha sluší ti všechny, ale mě se nejvíc líbí ta od Bourjois, krásné!

    OdpovědětVymazat
  7. Tiež som momentálne zaťažená na podobné výrazné rúže. Najviac sa mi asi páči odtieň Burjois,po niečom takom teraz pozerám :) Tú NYC som si chcela kúpiť, hľadala som nejakú divočinu, ktorá by mi ladila k vlasom keď som ich mala čerstvo nafarbené na ružovo, ale nakoniec som si vzala Hot Plum od Maybelline a tiež som spokojná. Inak neviem, či sa mi to len zdá alebo si si teraz farbila vlasy, ale majú fakt krásnu farbu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda, ani nevíš, jak mile jsem potěšená. Barvičku mám už dlouho a nebyla jsem s ní moc spokojená, pravdou je, že teď se celkem usadila a proto asi vypadá celkem dobře =) Každopádně jsem před barvením =)

      Vymazat
  8. ta 2. barva se mi libi, ale slusi ti vsechny:)

    PS: Na mem blogu je letni giveaway, budu rada kdyz se pripojis:
    http://bridgeofmemories.blogspot.co.uk/2013/06/summer-giveaway.html#comment-form

    OdpovědětVymazat
  9. Krásne fotky a článok! Najviac sa mi páči ten 1. a 2. :D Veľmi ti to pristane! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Všechny Ti náramně sluší! Ale nejhezčí je trojka :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*