úterý 18. června 2013

Políbená sluncem

Sluníčkovými dny to v posledních dnech hýří a já jsem tomu nesmírně ráda!

Věřím, že i vy si jich patřičně užíváte do sytosti.
A protože nevím jak vy, ale já miluji v létě blyštivou pokožku a detaily, nezaváhala jsem ani na vteřinu, když jsem objevila novinky z kolekce Sun Kissed od Essence. Závěrem ale představím ještě jeden produkt a to tužku na oči BarryM ve zlatém odstínu...

Jelikož jsem neměla poslední dny moc volného času a tak jsem ani neprojížděla vaše příspěvky, což budu muset ve volné chvilce okamžitě napravit, tak si nejsem jistá, jestli už se o této řadě nemluví do haleluja a já se tu s tím teď vytasím, jak když jsem objevila Ameriku. Nu ale což, aspoň uslyšíte můj názor z mých - ráda bych řekla úst, ale spíše to zkonkretizuji - prstů, které vám o produktech napíši něco víc, ale hlavně vám zmíním, které produkty jsem si zkrátka musela pořídit.


Abych to ale ještě uvedla na pravou míru, představena bude dnes i tužka od BarryM, jejíž image se nese ve stejném duchu, jako výše zmiňovaná kolekce od Essence.

Začněme ale tím, jak jsem k výrobkům přišla a proč jaký si pořídila.
Nechtěně jsem se o víkendu vyskytla v DM a uviděla samostatný stojan s novou kolekcí od Essence. Z dálky mě moc nelákala, ale jakmile jsem se přiblížila, zjistila jsem, že mě bude lákat až moc.
Jakmile jsem uviděla lákavý "sluníčkový" název, tak jsem začala šmejdit očima a hledat testery. První, co mě uchvátilo obalem - přitom není vůbec nic moc a ani moc nic, byl tělový spray se třpytkami.

Essence Sun kissed- shimmer spray



Musím se hned ze začátku přiznat, že jsem na produkty tohoto typu totální úchyl.. Ano, jsem na ně prostě ujetá... I když doma mám jeden podobného typu (s tím rozdílem, že se jedná o olejovou bázi a je od Avonu - chystám se vzít si ho také do parády a napsat vám o něm něco víc) tak jsem neodolala a musela mít i tento.

Čím mě tak uchvátil?
Jak už jsem zmiňovala výše, je to sprej se třpytkami a na léto je to přímo ideální na opálenou pokožku. Krásně vám ji prozáří, rozsvítí, zkrátka je nepřehlédnutelná. Essence překvapila a při aplikaci jednoho stříknutí testerem jsem se nestačila divit, jelikož oči mi jen přecházely z množství třpytek. Snažila jsem se strašně moc (ale mám pocit, že naprosto zbytečně) nafotit vám na pokožce ten efekt, ale bohužel.. Ať jsem se snažila sebevíc a sebelíp nastavovala jak telefon, tak foťák... Výsledek nula nula prd.. Takže aspoň pokus o demonstrativní foto.



Další produkt, který mě nemohl neudeřit do očí byl pudr. Ten se zdál na první pohled nic moc. Ale jakmile jsem si ho vzala na světlo, i když to umělé, začaly se dít divy.

Essence Sun kissed - Shimmer Powder 01 Sunset Beauty



Líbí se mi, že projasňující část - ta nejsvětlejší - s pěknou pigmentací a úctyhodným množstvím třpytek, je největší. Promyšlené je to ale do detailu a to díky dvěma zbývajícím proužkům, které skrývají hnědý a do oranžova odstín. Opět jsem se pokusila barvu zachytit, ale nedařilo se mi to na hřbetu ruky, tak jsem vyfotila alespoň barvy na prstech po přetření.

Na slunci

Ve stínu

Posledním produktem, který jsem si od Essence pořídila jsou pěnové oční stíny.

Essence Sun kissed - soft touch eyeshadow 02 My Sunny Side



Nevím, jak jste na tom vy, ale já jsem propadla stínům od Maybelline Colour Tattoo, které jsem měla u řasenky a mám je velice ráda. Na stejný způsob jsem si proto pořídila tyto od Essence. Na sluníčku je to něco nepopsatelného, ten třpyt je ohromující. Konzistence je velice pěnová. Přijde mi, že konzistence není tolik mastná/mazlavá jako u Maybelline, ale i přesto je skvělá a vydrží.
Opět pokus o zachycení třpytu...





Posledním produktem, který vám dnes představím je BarryM tužka na oči.

BarryM - Gold glitter stick


Bez blesku

S bleskem

Na tuto tužku jsem narazila čirou náhodou a to při objednávání nového laku BarryM v neonovém odstínu.. Chtěla jsem nějakou zlatou tužku se třpytkami. Bohužel jsem si ji nevyhledala na Googlu, jak to obvykle dělávám a poté zjistila, že se zkládá jenom ze třpytek a ne žádného zlatého základu - který jsem tam původně mít chtěla. Tak či onak je opravdu hodně třpytivá a věřím, že nějakou tu parádu s ní udělám.

S bleskem -napravo tužka (vlevo stíny Sun Kissed)

Bez blesku

Jak se vám nové produkty líbí? 
Víte již o této nové kolekci?
Co říkáte tužce BarryM?

Těším se na vaši zpětnou vazbu!! =o)
kkiss

13 komentářů:

  1. No tak to je krása, jak se to všechno třpytí :) Jak říkáš, na léto ideální :).. Ještě jsem essence řadu neviděla, radši se teď vyhýbám drogeriím, moc tam utrácím :D :/.. Tužka je skvělá, hlavně ta fotka s bleskem, připomíná mi to vlasy Zlatovlásky (mé nejoblíbenější pohádky) :D..

    http://shoemaniacr.blogspot.cz

    R.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. =D to moc dobře znám, také se snažím chodit obloukem, ale když se mi pak nečekaně dostanou takovéto výrobky pod ruku, tak se nelze moc ubránit =D

      Vymazat
  2. já tyhle zlaté třpytivé kosmetické vychytávky moc nemusím, ale ten pudr/tvářenka se mi docela líbí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) Rozumím, není to šálek asi každého z nás. Každopádně děkuji, ten pudr/tvářenka je multifunkční =)

      Vymazat
  3. Páni, všechno vypadá dost dobře, rozjasňující pudr už sháním dlouho a ty stíny vypadají, že bych je taky užila :D A ta tužka od je taky boží :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D hezky pěkně, tak to šup v co nejbližší době na nákupy kosmetiky =)

      Vymazat
  4. No nic brzy vyrazím na nákupy :))...ten pudr mě zaujal..hlavně kvůli těm barvičkám...já bych je brala klidně na očka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyraz Denisko :) Ten pudřík je skvělý, jsem s ním děsně spokojená a udělá ohromnou parádu.

      Vymazat
  5. ten shimmer powder si plánuju pořídit, vypadá hodně dobře :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahojky :) Já jsem na tuto kolekci taky v Dmku narazila, zaujaly mě ty stíny, ale všechny! opakuji všechny byly poškozené :( Ještě, že jsem tak důsledná a kontroluji to:)) Moc hezká recenze..!

    A prosímtě..Na čem je vyfocený ten sprej? na nohách? :D Nechceš se oholit?
    Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím =) Já jsem tedy narazila na všechny stíny pečlivě zalepené ochrannou folii a jen testerový byl otevřený. Bohužel je to o drzosti zákazníků - konkrétně zákaznic, které asi neumí číst a rejpou i do nových.
      Ty vidíš někde nějaké chlupy? Tak to pardon, ale to by chtělo k očnímu :)

      Vymazat
  7. Ta tužka vypadá úchvatně a tvoji sbírečku ti trošku závidím:)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*