pátek 8. listopadu 2013

Nebe seslalo anděla pro naše vlasy... TANGLE ANGEL

Omlouvám se za dlouhý název, ale věřte mi, byl namístě.

Mám tu pro vás novinku, kterou jsem objevila čirou náhodou při projíždění internetových obchodů - mám na mysli těch zahraničních - a můj zrak se nedokázal odtrhnout... Zajímalo mě co je to a tak jsem pátrala dál...

Již název mi byl velice povědomí a tak bylo okamžitě jasné, že půjde o nějakou věcičku na vlasy. Usuďte sami, že když uslyšíte/uvidíte v názvu TANGLE, okamžitě se vám jako první vybaví Tangle Teezer. Nebo alespoň mně určitě.

Když jsem rozklikla onu doposud mi neznámou věcičku, nestačila jsem žasnout. Hřeben a ne jen tak ledajaký, ale ve tvaru andělských křídel a k tomu všemu ještě s rukojetí.
Byla jsem doslova v sedmém nebi. Andělíčky miluji a motiv křídel... ten naprosto nepopsatelně a ještě víc než samotné andělíčky...
Cena zrovna nebyla pár drobných, proto jsem se před objednávkou rozhodla zapátrat trošku více a najít si nějaké informace o tomto hřebínku, který napůl nese název vám všem (nebo alespoň většině) známého hřebenu (na který nedám dopustit) Tangle Teezer.



Zadala jsem název do velechytrého Googlu a k mému "překvapení" vyjely výsledky pouze ze zahraničních portálů. Nebyla jsem líná a zadala si ho také na YouTube, abych zjistila, jak vypadá "naživo" a jestli bych měla něco vědět a zda-li se nejedná například o novinku od výše zmiňovaného Tanglu.
Zjistila jsem (alespoň to tak vypadá), že s Tangle Teezerem nemá naprosto nic společného. Soudím z toho, že z oficiálních stránek jsem nikde nevyčetla, že by to byla nějaká jeho odnož, či dokonce podružený kamarád. Nezdá se mi ale ani, že by se jednalo o nějakou kopii - spíše trend plastových kartáčů s umělými štětinkami je natolik moderní, že se o jejich výrobu začal zajímat nejeden výrobce.
Tady však nevsadili na tak velikou originalitu, co se tedy názvu týče a možná i z toho důvodu, jak moc je klasický Tangle oblíbený a rozšířený, zvolili z poloviny název podobající se právě jemu. Toť jsou alespoň mé domněnky.
Ještě bych ráda podotkla, že na Youtube jsem si pustila několik videí, jak přímo offico, tak i od uživatelek.. Někdo si ho chválil, jiný celkem kritizoval - jako je tomu se vším. Já ale měla jasno a jakmile jsem ho viděla "v ruce a naživo", šla jsem objednávat.

Čekal mě ale další nemalý ořech. A to barva!!!
Ne že by barevná škála byla tak veliká jako u Tanglu... Ale přeci jen bylo z čeho vybírat. Zde jsem si vám dovolila stáhnout z Googlu fota všech dostupných barev, abyste měli představu kompletní.

Klasickou velikost dělají v pěti barevných provedení:






Kabelkové velikosti, na které se u Tangle Angel také myslelo, nabízejí už jen ve 3 odstínech a to růžové, modré a stříbrné.

Co mě ale velice zaujalo, že se nezabývají pouze hřebeny pro lidské vlasy - specializované logicky hlavně na ty dámské a dětské, ale nezapomínají ani na naše mazlíčky. Dovoluji si připojit alespoň jeden kartáč určený právě jim s neméně působivým designem.


Když se podíváte na ty barvy, také máte dilema, kterou barvu zvolit?
Já ho tedy měla a trvalo jeden celý den, než jsem se rozhodla pro tu svou...
Původně jsem si řekla, že praktický a jinak barevný, než už mám právě od TT, by byl v odstínu černém. Ukázala jsem ho své mamuše a ta ho hned zavrhla, přišel jí takový pochmurný a spíše "padlo andělský"... 
Nakonec jsem si to nechala projít hlavou a musela souhlasit. Mamči rada byla klasická bílá a to i vzhledem k tomu, že měl fialové štětiny... Začala jsem o tom přemýšlet, růžovou pro panenky jsem nechtěla a navíc mi přišla spíše pro děti, to samé s modrou, ještě jsem se ale zaláskovala do šedé s černými štětinami, jenže ten na stránkách, ze kterých jsem chtěla objednávat nebyl... =/
No... dilema.. To vám tedy povím. Zvolila jsem po dlouhých úvahách barvu andělským křídlům nejbližší a tím pádem objednala kartáč v bílé.

Balení: naprosto fantastické, normálně jsem si málem učurla. Možná jsem moc infantilní, nebo kdosi cosi, ale já se zato nestydím a zkrátka si na tohle potrpím... Z obou stran je pěkně výkroj jak na zadní tak přední část, takže vidíte, jak vlastně vypadá!



Štětiny + vzhled:
Oproti TT jsou štětiny daleko daleko měkčí, dají se lépe ohnout a navíc mají více kratších a delších štětinek než TT, já jsem s nimi spokojená. Velice pozitivně hodnotím rukojeť, přijde mi praktická a neplní účel pouze jako držátko...





Rukojeť a stojánek v jednom:
Přesouváme se k výše neodtajněnému využití rukojeti. Ta vám také poslouží jako perfektní stojánek a tak váš strážný anděl bude vypadat skvěle i jako dekorace.


Moc se mi líbí i vystouplý název produktu na rukojeti

SEČTENO A PODTRŽENO:

plusy
odvede stejně dobrou práci (možná i lepší) než TT a krásně vlasy rozčeše bez tahání

- má neotřelý design v podobě andělských křídel

- dostupný ve vícero barevných variantách

- rukojeť, která poslouží i jako stojánek

- skvěle vypadá postavený jako dekorace

minusy 
- momentální (ne)dostupnost v ČR (pouze zahraničí)

- cena (obdobná jako při začátcích TT, cca 400,-)



Jak se vám můj nový pomocník líbí?
Znáte ho už?
Jakou barvu byste si pořídili vy?

kkiss

18 komentářů:

  1. Jeee, Tangle mám ráda, jenom mi vždycky omylem vyletí z ruky a dělá randál :D..takže tohle bych chtěla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hehe, když se zrovna češu v koupelně a spadne na dlaždičky, to je opravdu randál.. Divím se, že se ještě nerozpadl :).

      Vymazat
  2. Ty jo, tak já mám asi jediná divné vlasy, protože mi TT nepřijde jako nějaký extra zázrak :( ale tenhle je aspoň krásný!!! Já se po něm musím kouknout tady jestli se neprodává :D

    OdpovědětVymazat
  3. je super, ja uz som ho tiez parkrat videla ne netu, ale ma zatial trochu odradza cena a ten kartac na psikov je uplne suuuuper.. teraz este viac rozmyslam ci ho objednat... super recenzia :))

    OdpovědětVymazat
  4. Jéé, ten vypadá úžasně, slyším o něm poprvé! Nejvíc se mi líbí šedočernej a fialovobílej, který máš i ty :)

    OdpovědětVymazat
  5. Právě se moje vlasy zamilovaly a rozchází se s klasickým TT! :D

    OdpovědětVymazat
  6. Tak ten vidím poprvé,ale vypada vázne kouzelné:) asi se nedivím,ze ti tak dlouho trvalo vybrat ten správný:)

    OdpovědětVymazat
  7. TT jsem zkoušela a bohužel mě nezaujal.. Přišlo mi, jako kdybych se česala s úplně normálním hřebenem...:( Ale tenhle je moc pěkný a oceňuji tu rukojeť

    OdpovědětVymazat
  8. Tak o tak nebeském výrobku jsem tedy ještě nic neslyšela a evidentně to byla chyba.. Opravdu vypadá nádherně, já bych si ho klidně vystavila jako dekoraci. Jinak koukala jsem na barvy a hned mě zaujala ta fialová, takže bych ani vteřinku neváhala..Já ani neměla chuť TT vyzkoušet, protože to byl velký boom a tyhle "monstrózní akce" mě vždy spíš než nadchnou, tak spíš znechutí.. Nad tímhle ale možná popřemýšlím, spíše počkám, až cena půjde trošku dolů :) Jinak, krásně ses vypsala, Andy, to na Tobě obdivuju ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Ty jo ten je bomba:-) chci ho:-)

    www.lucieglam.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. No tak ten nemá chybu! Je opravdu krásný, nedivím se, že si podlehla a ta bílá je perfect :). Já TT taky mám a jak je bez té rukojeti, tak často končí na zemi..

    OdpovědětVymazat
  11. víc se mi líbí D-tangler, ten je také s rukojetí :) ale pokud se ti to líbí, proč ne? :) Chtěla jsem se jen zeptat, jestli ty štětinky jsou všechny stejně dlouhé, protože podle obrázku to nevypadá, že by měly nějaký masážní účel?:D

    OdpovědětVymazat
  12. mám nově tangle teezer a tohle mi přijde trochu jako přiživování se na cizí oblíbenosti :D navíc mi přijde hodně kýčovitý, ale každému se líbí něco jiného, hlavně at si s ním spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  13. Wow, tak to vidím poprvé, krásné :)))

    OdpovědětVymazat
  14. Páni tak to je nádhera! Beruško dovedu si tě představit jako hlavní tvář tohoto hřebenu :P

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*