sobota 8. února 2014

Novinky v mé kosmetice

A je to tady!

Novinky v šatníku a botníku už tady byly, ale kosmetika jaksi pokulhávala.
Dnes to napravíme, ukáži vám, co jsem si pořídila v drogerkových slevách, ale i mimo ně a jaký mám na co názor. Představím vám také novou kosmetickou značku, tedy alespoň já jsem ji doposud neznala a celkem mě zaujala.

Vrhneme se na to.
V polovině ledna to v drogeriích vřelo nejvíce. Proč? Nejlepší ceny, slevy, výhodné koupě. Ani já jsem neunikla a jsem zato moc ráda. Krom dvou laků od GS - pískáčům jsem neunikla ani já - jsem si nakoupila kosmetiku především na rty, oči a tváře...
Dnes vám všechny věcičky ukáži formou "fleků na ruce" =D (zní to hrozně, já vím, ale slovíčko swatche se mi šíleně nelíbí a trochu srandy musí být) nu a příště se můžete těšit na postupné představování věcí v akci, tedy na mém obličeji =)

A co že mě tak ve slevách uchvátilo a bez čeho jsem nemohla odejít..


Čím začít?
Asi nejméně kosmetickou věcí, kterou je nová houba, která mě naprosto uchvátila. Stála tuším 60,- a když jsem ji uviděla, musela jsem ji mít. Přijde mi strašně moc roztomilá a i praktická, takže jsem si ji nemohla nechat ujít, tím spíše, že měli poslední dva kusy.


Dále jsem si koupila ve slevě za 29,90,- lak na nehty od NYCu, mám je moc ráda, vlastním několik barev a po tomto jsem sáhla především z toho důvodu, že mi přišel skvělý k mým plesovým šatům.
Odstín se jmenuje 320 Blue Sky a perfektně kryje! Schne také velice rychle a jeho výdrž mě velice mile překvapila, takže doporučuji!

Dále bych zmínila lesky Stay with me od Essence. 
Měli výprodeje a za 29,90 jsem si vzala rovnou dva odstíny. Jeden 02 My Favorite Milkshake 


a druhý 03 Candy Bar.


První barvička je krásně světlá, opticky nafoukne rty, vypadají nádherně vláčně a tak nějak hebce až k nakousnutí. Druhý odstín je o dost výraznější, má super barvu a rty jsou velice plné a výrazné.
Oba dva mají pro mě vyhovující konzistenci a výdrž za ty penízky je pro mě super!

U Essence ještě chvíli zůstaneme, nechala jsem se totiž nalákat a pořídila si i meruňkovo zlaté stíny z kolekce Metal Glam také za 29,90.


Bohužel na mě čekalo poslední balení, které už mělo setřený vrchní nejvíce se třpytící povrch... Nakonec jsem si řekla, že si ho vezmu i tak.
Musím říct, že za mě tedy co se nanášení týče žádná hitparáda. Syntetickým chlupem ze štětců a ani tím od bambuckých štětců, které mám, pořádně nedokáže produkt aplikovat. Je tedy nutné sáhnout po klasickém houbičkovém aplikátoru a s tím já pracuji velice nerada, jelikož se mi s ním špatně rozmazává stín do ztracena... Inu, koupě nelituji, znovu bych do ní ale nešla. 
Stíny nesou název 06 Miss Tangerine.


U Maybellinu mě zaujala tvářenka s číslem 301


 - je celkem neutrální oranžové barvy a moc se mi líbí k výraznému líčení, kde už není třeba použít výraznou tvářenku. Stála okolo 80,-, ale investice do ní mě nemrzí a jsem za ni moc vděčná.

Konečně se dostáváme ke značce, kterou jsem doposud neznala.
Ve městě nám otevřeli novou prodejnu Tety, která mimo Flormaru začala prodávat také kosmetičkou značku nesoucí název UMA Cosmetics. Již v minulosti jsem si koupila řasenku se třpytkami, o které se dnes ale zmiňovat nebudu, řeč bude o stínech. Sáhla jsem po odstínu 19 Northpark.


Jedná se o krásnou zelenkavo modrou barvu, která se mi hodila opět k plesovému outfitu a tak jsem je vzala. Musím říct, že se bohužel první pokus o aplikaci štětci s chlupem nezdařil a tak jsem musela sáhnout opět po houbičkovém aplikátoru a musím uznat, že s dobrým podkladem to šlo jedna báseň!
Za mě tedy skvělé, jakmile jsem pod ně dala tužku jako podklad, okamžitě jsem dosáhla syté, celistvé a nádherné barvy, která mi vydržela na oknu nehnutě celý večer.
Určitě to nebude poslední věc, kterou od této nové značky vyzkouším.

Poslední věcí, o které se dnes zmíním, budou stíny, o kterých jsem se bavila ve článku o zelené barvě.
Jedná se o značku Gabriella Salvete a stíny odstínu 05 Monza Italia.


Totální láska! Používám je v poslední době nejčastěji, mají nádhernou barvu, jdou krásně vrstvit a tedy přidávat na sytosti, ale i rozmazat do ztracena! Měli ještě jiné barvy, ty mě ale moc nezaujaly.

Závěrem vám ukáži tedy výše zmiňované "fleky" všech zmiňovaných produktů. Pořadí zleva doprava upřesním v popisku pod fotem, jinak ale sedí pořadí tak, jak je tady vypsané.

Nahoře bez blesku - Dole blesk
Zleva: 02 My Favorite Milkshake, 03 Candy Bar, 06 Miss Tangerine, 301, 19 Northpark, 05 Monza Italia
Nahoře bez blesku - Dole blesk
Zleva: 02 My Favorite Milkshake, 03 Candy Bar, 06 Miss Tangerine, 301, 19 Northpark, 05 Monza Italia

S bleskem

Bez blesku

Tímto mám za sebou i kosmetické novinky a já se ptám..
Znáte již kosmetickou značku UMA?
Líbí se vám nějaký výrobek?
Co vy a nákupy kosmetiky ve slevách?

kkiss

8 komentářů:

  1. Stay with me nejlepší :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. UMU neznám, asi proto, že jí mají jen v těch novějších Tetách, a na tu jsem ještě nenarazila :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skoda, priznive ceny a asi se s ni da dost kouzlit!

      Vymazat
  3. Pěkný úlovky :) ty lesky vypadají moc pěkně :)

    OdpovědětVymazat
  4. do UMY jsem si v TP koupila rtěnku - super za necelých 60 kč a ve čtvrtek lak v barvě čokolády. Neskutečně se těším, až ho vyzkouším! :) No a jak jsme viděla ten nový regál a vůbec celou Tetu málem jsem tam zůstala stát s otevřenou pusou :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto ti rozumim, Kato :D postupne snad vse ozkousime!

      Vymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*