čtvrtek 1. května 2014

Velbloudí vábení

Nevím jak vy, ale já se s příchodem letošního jara snažím sahat po světlounkých barvičkách, nejlépe pak pastelkách a čím dál tím více se mi líbí zemité, světlé barvy.

Mezi ně patří i velbloudí hnědá, ve které jsem si pořídila rovnou dva kousky.
Byla to čistá náhoda, když jsem se s přítelovou maminkou procházela městem po krámech a najednou objevila dvě kabelky - černou a hnědou. Obě dvě připomínaly kůži, měly tvar, který dnes hodně frčí a já mu říkám "obálka v rozletu". Mám na mysli například podobný tvar jako mají kabelky Neverfull od LV, či Korsky.


Poslední dobou tahám neustále svou velkou černou kabelu z C&A a důvod je prostý. V Praze do ní potřebuji nacpat co nejvíce, zejména pak nějaký sešit a učebnici, pití, nějakou tu sváču. Není přípustná žádná malá pidinka a ani psaníčko tedy nepřipadá v úvahu.
Když jsem tam uviděla obě dvě kabelky, rozbušilo se mi srdce. Nejen, že působily jako kožené, ale ten jejich tvar, prostor uvnitř a navíc dírkování vně kabelky na přední straně mělo své kouzlo.
Líbila se mi jak černá, tak velbloudí hnědá. Přesto jsem si ani jednu z nich nevzala a šla jsem se podívat po dalších krámech.
Nedalo mi to a asi po 15minutách, co jsem šmejdila po městě, jsem se rozhodla vrátit. Děsila mě představa, že měli od každé barvy poslední kus. Co kdyby mi ji někdo vyprodal? Jakou si ale vlastně vezmu barvu, honilo se mi hlavou...
Když jsem přišla, rozhodnutí bylo jasné, musela jsem udělat změnu a přítrž té černé kabele, kterou tahám momentálně nejčastěji a koupila si velbloudku....


Nějaké ty detaily tašky a ona samotná zezadu...



Jenže tím mé velbloudí nákupy neskončily...
Jak to?
Než jsem se vrátila pro mou novou krásku, prolezla jsem další krámy a objevila nádherné mokasínky za pakatel v barvě, která by se skvěle hodila k nové kabele. Jenže jsem už byla tak moc ucaprtaná, že jsem se pro ně nevrátila...
To jsem napravila hned druhý den, kdy jsem si pro ně letěla a čekala na mě ještě radostná novina k tomu. Byly totiž z 209,- zlevněné na 160,-. Teda jako řeknu vám, za tyhle peníze... nekupte to!






Radosti tedy byly kompletní a já mám své duo, které jsem od onoho dne měla snad každý den =D =D =D Botky jsou totiž šíleně moc pohodlné a navíc kabelka má uvnitř ještě šikovnou "malou kabelku" i s dlouhým prostorem, kam si dávám věci, které chci mít hned při ruce a tak nějak i schované a zbytek mám mimo ni. To mi přišlo sakra vychytané!



Moje duo řádně pohromadě.



Co vy a barvy na jaře, jaké oblíbené jsou ty vaše? A co říkáte na mokasíny, přijdou vám šmrncovní, nebo spíše babkovské ?

kkiss

17 komentářů:

  1. Kabelka je opravdu moc pekná, jednak farbou aj tvarom :) určite si spravila dobre,že si nešla do čiernej ale do tejto, ktorá ti super ladí aj k mokasínam ;) ja proti nim v zásade nič nemám,tieto mi prídu velmi fajn a pohodlnost je u nich zarucena takze za mna ano ;) nech sa ti dobre nosí oboje a pekný den ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuji, Baru. Mám z nákupu velkou radost a mokasinky jsou jako bačkůrky =)

      Vymazat
  2. Kabelka je nádherná :), nevím, jestlsi bych si koupila ty botky, ale ty umíš vše krásně zkombinovat, takže Ti budou určitě moc slušet :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, s těmi botkami naprosto chápu, moc lidí tento styl nemá rádo a přijdou jim babkovské. Já sama jsem je dříve nevyhledávala a teď jsem naprosto změnila názor.

      Vymazat
  3. Ou pěkná kabelka :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Krásná kabelka! <3 A dohromady to vypadá naprosto skvěle, Andrejko!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuju =* opravdu se ta kombinace vyvedla a sedlo to i barevně

      Vymazat
  5. Veľmi pekné, tieto nude farby zbožňujem. Vyzerajú veľmi žensky. Kabelka je úžasná, len by som sa ju bála nosiť v MHDčke, pretože podobné kabelky sú rajom pre zlodejov :D
    http://bynicka.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, to je pravda, strach mám, ještě štěstí, že je uvnitř ta vnitřní kabelka, kde mám věci nejcennější =)

      Vymazat
  6. Krásná kombinace! :)
    tonyhumble.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. uuzasne! super kupa!

    pozyvam na giveaway o vlasovy balicek, tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/05/kallos-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, měla jsem z koupě opravdu velikou radost!

      Vymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*