pondělí 4. července 2016

Novinky (všehochuť)

Opět po delší odmlce se hlásím..

Já vám nevím, čím to vlastně ani je, ale zkrátka na blogování již není tolik času. Možná se to zdá jako chabá výmluva, ale zkrátka ho nemám. Konkrétně na to, abych si nafotila věci, o které se chci podělit a následně zasednout k PC. Dnes jsem se ale konečně dokopala a doufám, že vám článek možná bude i přínosem.

Nashromáždilo se mi pár věcí, o které bych se ráda podělila. Jedná se doslova o všehochuť věcí, tedy o kosmetické i nekosmetické. V poslední době mě celkem opustily nákupy oblečení. Jen tu a tam si něco pořídím a to většinou v Lidlu, který momentálně pravidelně sleduji a nákupy v něm mě zkrátka baví :) Tento týden ale například pro žádný kousek z oblečení nepůjdu, protože mě nic nezaujalo. Jak to máte vy? Chystáte se tento týden pro něco do Lidlu?

Nejprve se mrkneme na všechny věci pěkně pohromadě.. A pak vám ukáži postupně každý kousek a něco vám k němu napíši.


BOTY
Po dlouhé době jsem si pořídila nový kousek bot. Uvrtala mě do nich tak trochu má D., ale ve své podstatě jsem po nich toužila již hodně dávno. V Primarku jsem je už viděla a odolala jsem. Ani vlastně nevím proč, nejspíš neměli v černé barvě a jiná mě moc neuchvátila, i když takové červené... Och! Zpět k těmto.. Jsou z Deichmanna a byly z posledních dvou kusů. Mé srdce zaplesalo o to více, když jsem zjistila, že mají mou velikosti a cena je poloviční. Nebylo tak co řešit a od té doby si cupitám v nových botkách. Strašně jsem se musela smát, když mi K. napsala, že si také zkoušela tyhle šunka boty. Ano, čtete dobře. Tento název jsem jim hned také připojila dostalo mě, že i K. jim takto říká :D Šunka boty forever.


KNIHY
Zatoužila jsem po nějaké nové knize, která by mi byla i přínosem.. Jednoho dne jsme šli s přítelem kolem knihkupectví a mě napadlo, že bych se mohla podívat na knihu Břicháče Toma. Hodně jsem si ji všimla na Instagramu a zaznamenala pozitivní ohlasy.. Když mě pak napadla v knihkupectví, neváhala jsem a už jsem si v ní listovala. Přítel viděl, jak moc mě zaujala a tak neváhal a pobídl mě, abych si jeden (ze dvou již vyšlých dílů) vybrala. Samosebou jsem sáhla po tom prvním. Musím říct, že úvodní slova (rady) jsem doslova zhltala a pak už byla na řadě řada inspirativních receptů. Tento víkend jsme šli opět kolem knihkupectví a já si vzpomněla na druhý díl knihy. Můj úžasný přítel, který viděl, jak zažraně jsem zhltala díl první, mi pořídil i díl druhý a hned druhý den se mohl těšit z prvního jídla uvařeného inspirativně z této knihy. Oba díly vřele doporučuji. Respektive ten první 100pro, protože ho mám již celý přečtený. Ve druhém jsem zatím stihla omrknout recepty, ale snad až dnes se opět začtu do rad Tomáše, který je velkým sympaťákem. Nejvíc na knize oceňuji, že se vaří z normálně dostupných surovin, jedná se o autora !!!ČECHA!!! a nemusíte si počítat kalorie a ztrácet čas šíleným odměřováním a vážením při tvorbě receptů - většina, ne-li všechny jsou totiž popsány v hrníčcích, takže ideální věc. Navíc z knihy si může rychle a snadno připravit chutný pokrm i můj přítel, když je zrovna pracovně pryč.



JÍDLO A PITÍ
Naváži hned jídlem a pitím, tedy spíše pochutinami. Nejsem člověk, co by se v životě nějak omezoval - co se jídla týče. Někdy už ale cítíte, že je pocit ubrat a že se chcete dát jiným směrem stravování a vyzkoušet zase něco nového... Každopádně ani přesto si jednou za čas neodepřu nezdravou dobrotu. Jednou z nich je nové Toblerone s příchutí Crispy Coconut. Všem milovníkům kokosu "přikazuji"... JDĚTE SI HO KOUPIT, umlátíte se po té chuti!
Další věcí jsou šumivé tablety do vody. Ráno nedokáži vypít samotnou sklenici vody a že je hodně dobrá pro tělo, abyste ho nastartovali (a sama jsem se o tom přesvědčila). Proto jsem zvolila cestu nejmenší odporu a abych do ni nelila šťávu, která je sladká a nezdravá, rozhodla jsem se to vyřešit šumivou tabletou, díky niž tělu dodám ještě něco dobrého. V mém případě se jedná o tablety z Rossmana, konkrétně o magnesium s příchutí dračího ovoce. A je to fakt mňamka, která mě donutí ráno tu sklenici vody vypít.
Můj přítel mi ze svých pracovních cest vždy přiveze něco dobrého. A protože ví, že si jednou za čas ráda dám vodu Active O2, přivezl mi doslova celou duhu. Tedy všechny nápoje, které zrovna byly v daném krámu dostupné. Já jsem vybrala zatím jen jeden z nich a to konkrétně ostružinu s limetou. Ta kombinace je božská! A co mě na láhvi baví krom super nepropustného pítka je i skvěle sladěný uzávěr a jinak barevný sosák. Takže vše skvěle a do detailu ladí k etiketě.


VLASY
Nejsem si tak úplně jistá, jestli jsem se o tento přípravek už nepodělila. Pokud ano, nevadí. Protože rozhodně stojí za další zmínku. Jedná se o přípravek, který jsem si koupila u své kadeřnice. Je to značka Framesi a její řada Morphosis. Jedná se o kondicionér na vlasy ve spreji, který můžete aplikovat jak do mokrých, tak vysušených vlasů. Jeho skladba obsahuje několik olejů a výtažků z nich a navíc neuvěřitelně voní. Jeho formule je velice lehoučká, takže vaše vlasy nezatěžuje a vy je máte jak dokonalé a zdravé. Skvěle pomáhá i s rozčesáváním, nádherně ve vlasech dlouhou dobu voní a o vlasy pečuje - ucelí konečky a udělá vlasy hebčími a poddajnějšími.



PLEŤ A TĚLO

PLEŤ
Na mazání jsem opravdu flink a nerada to přiznávám.. Abych se mazat přeci jen naučila, hlavně ten obličej, protože u těla po vaně či sprše už to jakž takž zvládám a dodržuji, pořídila jsem si krém na obličej od Ryoru. Při návštěvě jedné maličké drogerie, kde mají doslova poklady, jsem narazila na stojan s touto značkou a s doporučením paní prodavačky na mou pleť jsem vybrala přípravek s mořskými řasami. Krém je polomastný, lehký a hydratační. Jeho konzistence je spíše "vodová", ale zase ne tak, že by nějak stékal, jen není tak hutný. Mám vysoký obsah minerálních látek a má tak dopomoci i zklidnění pleti. Je určen pro všechny věkové kategorie a neobsahuje žádné ropné látky či oleje. Zatím ho testuji chviličku, ale momentálně spokojená jsem.


TĚLO
Na tělo ráda místo krémů používám másla od Oriflame, které jsem jednou dostala dárkem a byla výborná. Osvědčil se ale také nákup másel z Lidlu od značky Cien, která je velice kvalitní. Protože jsem ale doma ještě našla hydratační krém od Avonu, musela jsem ho vyzkoušet. Krém má hutnější konzistenci, což mi velice vyhovuje a v sobě obsahuje malá zelená zrníčka, která se při mazání "rozpouští". Krém má jemnou parfemaci, která mi nevadí, ale nejsem z ní ani úplně paf. Krásně hydratuje! Nemusíte čekat zbytečně dlouho na to, aby se vsákl. Svou funkci tedy plní dokonale a já ho mohu jen vřele doporučit.



KOSMETIKA
I ze světa kosmetiky mám nějakou tu novinku, o kterou bych se s vámi ráda podělila...


MAKEUP
Ráda zkouším nové věci a makeupy k nim patří také! Ačkoliv jsem chtěla zainvestovat do nějakého dražšího, nakonec jsem od této myšlenky upustila a pořídila si novinku od Maybelline a to konrétně Fit Me Matte and Poreless z Německa. Cena vyšla na cca 7€, což si myslím, že celkem jde. Velice spokojená jsem byla s nabídkou barev, protože jsem si našla tu se žlutým podtónem. Makeup opticky opravdu zmírňuje velikost pórů, ale zase nečekejte nějaký zmizík. Koupě nelituji a i bych do něj šla klidně znova. Takže pokud se u nás objeví, nebo už u nás dokonce je, rozhodně na něj mrkněte.



NYC - GET IT ALL - 600 - TerrifiCORAL
Při jednom rychlém nákupu v Rossmanu jsem si všimla novinky u stojanu NYC. Konkrétně rtěnek. V poslední době jsem si velice oblíbila tekuté rtěnky, které jsou téměř neslíbatelné a velice mi vyhovují. Tato patlátka jsou ale zase fajn, chcete-li jen šťavnatou barvu a vyživit rty.
Jedná se o korálový odstín s podtónem do oranžovo červené. Na rtech vypadá opravdu šťavnatě, výdrž je průměrná a jeho aplikace velice příjemná. Pokud tedy chcete nějaké patlátko pro šťavnaté a hydratované rty, pak sáhněte po nějakém odstínu z této řady.



MILANI - TEKUTÉ RTĚNKY
Velký boom okolo matných metalických rtěnek Milani postihl i mě. Neodolala jsem a objednala 2 odstíny. Původně jsem měla v merku 3, ale vzhledem k jejich ceně - 199,-/ks - jsem se snesla zpět na zem a pořídila 2. Jedním z nich je krásná červená v odstínu 06 Mattely In Love a druhá, nádherná hnědá s názvem 02 Matterialistic. Obě jsou naprosto perferktní, dlouho drží, schnou do matu. Prostě je miluji!


ŘASENKA
Mám své 2 stálice od Loreal a jednu od Max Factor. Řadí se ale bohužel mezi ty dražší a pokud zrovna nejsou v akci, tak po nich nesahám, protože vyhodit přes 300sta za řasenku, která je sice skvělá a vím, že mi řasy udělá přesně takové, jaké chci je super, ale přeci jen je to věc, která moc dlouho nevydrží a tak pak sahám po levnějších variantách a zkouším.. Protože mi momentálně jedna z mých best of dochází, využila jsem poukazu se slevou do DM od mé D., která mi ho nabídla, protože ho nevyužije. Neváhala jsem a vyrazila tak pro Loreal Feline.. Jsem na ni velice zvědavá. Koukala jsem na recenze až po své koupi a moc kladu jsem tedy nezaznamenala, o to více jsem zvědavá na svou vlastní reakci, o kterou se možná podělím v nějakém z následujících článků.




ZÁVĚREM
Na ruce jsem vám vyfotila ukázky zbývajících produktů. Vidět tak můžete NYC rtěnku, krém na pleť RYOR, krém na tělo Avon a nový makeup.



Doufám, že se vám dnešní směsice novinek líbila. Dejte mi vědět, jestli máte s něčím z produktů zkušenost, případně jestli vás něco zaujalo?

kkiss

3 komentáře:

  1. väčšinou sú to pre mňa všetko novinky :))) tie Milani rúže sú božské..tie farby,ach :))) škoda že u nás túto značku nemáme ...
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? :) Tak to jsem ráda. No Milani mě dostaly!

      Vymazat
  2. awesome share !

    awesome post !



    Please feel free to visit my blog and if you like we can follow each other :) what do you think ?

    NEW Post - 3D Nail art tutorial


    Facebook |Bloglovin |♥Instagram | Lookbook |Google✚


    Stay Gold

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*