čtvrtek 6. listopadu 2014

Radosti (new-in)

S pochmurným počasím

bylo zapotřebí si udělat nějakou tu radost. Jelikož se kvapem blíží Vánoce, nejsem velký zastánce utrácení peněz, protože teď je pro mě nejdůležitější udělat radosti svým blízkým, takže přemýšlení a hon na Vánoce pomalu začne.

Přesto jsem neodolala slevám v F&F a udělala jsem si radost hned dvěma kousky.
Delší dobu jsem si přála nějakou novou čepici a šálu. S šálou jsem si udělala radost nakonec za pár kaček a už jste ji i viděli v outfit. Zamilovala jsem se také do šály v Reservedu, byla naprosto božská, teplá, velká, příjemná na dotek a kostičkovaná, ale stála 349,- a to mi prostě přijde celkem hodně.
Set čepice se šálou jsem si vyhlídla původně jinou. Černá varianta s našívanými perličkami, naprosto božská záležitost, ale když jsem se v teplickém butiku informovala na cenu, dostala jsem kudlu přímo do srdce =D ... 1190,- set i s rukavicemi a 890,- čepice a šála.. Pardon, nejsem blázen, i kdyby nebylo před Vánocemi, tak bych si tento set za tuto sumu zkrátka nepořídila.


Nakonec jsem ale objevila super kousek v F&F. Chtěla jsem něco s kamínky a přitom v neutrální barvě, která by se hodila ke všemu. Zrak mi utkvěl na šedivé krásce s našívanými kamínky, ještě k tomu ve slevě. Mamuše se původně nezamlouvala, protože se bála, že v šedé budu jako blondýna nevýrazná. Nakonec to ale rozsekl přítel, kterému se líbila a tak jsem si udělala radost. Ve finále se líbí i mamuše a to i přes šedou barvu.



No a jako třešinka bylo delší triko šíleně příjemné na dotek a navíc v překrásných barvách se vzorem hada? No, to muselo být mé, opět ve slevě, poslední kus padnoucí jako ulitý!



A protože mám ráda pouze 2 časopisy a jeden dostávám jako předplatné, koupila jsem si nové vydání Lamouru =)


Čím jste si v poslední době udělali radost vy?

kkiss

10 komentářů:

  1. Cepice je hezka. Ale take mi to prijde drahe. Chci ted sehnat cerny set:)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naštětí čepička byl snad za 230,-, což už je přijatelné, ale výše zmíněné ceny jsou snad jen sranda =D nebo nechápu...

      Vymazat
  2. Tak ta cena mě rozesmála :D chtěla bych vidět někoho kdo by za to dal tolik peněz když by to ani nevyužil celý rok :)!
    Myslím že sis vybrala moc pěkné a originální kousky Andrejko :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď =D No nebudem si nic nalhávat, jsou i takové mezi námi, které na to mají a prostě si to koupí =D =))
      Moc děkuji, jsem ráda, že jsem sehnala něco, co jsem si představovala =)

      Vymazat
  3. Ta čepice z F&F je dokonalá! Koupila jsem si ji také i s rukavicemi, které k ní měli. jen je škoda, že neměli i šálu. Budu muset sehnat nějakou co mi k tomu bude ladit :)

    New in: October 2014

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé, rukavice jsem neviděla, škola =( Jinak určo seženeš, já už mám hned dvě šály a obě se skvěle hodí, aniž by to byly přímo ty ze setu =)

      Vymazat
  4. Páči sa mi veľmi ten šál. No aj čiapka aj tričko sú super :) Dobrý výber :)
    MORE THAN FASHION

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*