pátek 21. listopadu 2014

Random plný radostí

Článek plný radůstek je tady.

Dle mého názoru je to prostě zapotřebí, abychom si i my sami dokázali udělat radost a nemusíme za ni utratit ani kvantum peněz a mít pak výčitky.
Já si v momentálním období naplno užívám vymýšlení a shánění dárků pro své blízké na Vánoce. Nápady by byly, s financemi je to trošku horší, ale jak jsem psala výše, že to nemusí stát vyloženě jmění, tak to platí i pro dárky vašim blízkým =)
Ráda bych zde prezentovala dárky, které už mám, ale bohužel nemohu všechny, jelikož někdo z blízkých by tak neměl pod stromečkem překvapení a to nechci =D Ukáži vám ale možná ale v nějakém článku nějaké nápady, co koupit třeba kamarádkám, maminkám a tak podobně =)
Když tak mi dejte vědět, zda by se vám nějaký takový článek tohoto typu líbil =)

V poslední době mi udělalo radost hned několik věci, jednou z nich třeba tato šála, kterou jsem sehnala v Gatu za krásné penízky. Je veliká, z příjemného materiálu s mou oblíbenou kostkou a v pěkných barvách =) Nosím ji téměř neustále a stále mě baví!



Krom hmatatelných radostí mi také udělala radost večeře, na které jsem byla s přítelem v jedné útulné restauraci. Dala jsem si zapečený kotlík - hermelín ještě s nějakými ingrediencemi a naprosto jsem se přejedla již na začátku. A to nás ještě čekala křídla s barbecue dipem - no neodolala jsem a nasoukala do sebe i nějaká ta křídla =D =/



V tomto měsíci jsem se nevyhnula ani prevenci u zubaře a jako správná "maminčina holčička" dostala odměnu v podobě těchto božských papučí na doma. Krávy, to je moje!




Jsem holka botová a pořídila jsem si další 2 páry svých oblíbených bot, které jste tu mohli už nespočetně krát vidět. Tentokrát jsem sáhla po jiném odstínu modré a světlejší hnědé. A protože miluji šelmy, nesmělo chybět ani triko s pořádnou čičinou!



To by bylo z dnešního randomu plného radostí vše =)
Koukejte si také nějakou udělat a pochlubte se v komentářích =)

kkiss

6 komentářů:

  1. Tak to si si pořídila krásné věci :-) Ty papučky jsou rozkošné a šály s kostkovaným motivem také miluji :-) A článek s nápady co koupit by se mi líbil :-)
    Thoughts by Lucys

    OdpovědětVymazat
  2. Papučky jsou krásné.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Ty papučky jsou roztomilý :). I ta šála na prvních fotkách se mi moc líbí a to jííídlo
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  4. Ja zbožňujem random články. Tie papučky sú zlatučké a na prvej fotke ti to veľmi pristane. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkné radosti :) Ta šálka z Gatu vypadá moc hezky!

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*