pondělí 4. února 2013

Lednový nákup kosmetiky

Přeji krásný pondělní den =)

Koncem týdne jsem vyrazila do města a šla jsem si pro svůj první (tekutý) korektor... Ano, premiéra.
(vždy jsem vlastnila korektory v "rtěnkové" formě a nikdy jsem s nimi nebyla moc spokojená, či to tak dobře neuměla a nevěděla jak správně s nimi naložit)
Shlédla jsem několik tutoriálů na YouTube a zjistila, že ten korektor může být opravdu kouzelná věcička, která mi může hodně pomoci.

Na Omlazení jsem si projela recenze korektorů od nejrůznějších značek. Od těch nejlevnějších až po ty drahé "značkové". Jelikož jsem tento typ korektour ještě nikdy nevlastnila, nechtěla se mi investovat horečná částka a tak jsem se zaměřila na Rimmel, Essence, Maybelline.

Jednalo se o tyto korektory výše zmíněných značek

Zprvu jsem zamířila ke stojanu s Rimmelem, jelikož kamarádka onen korektor vlastnila a chválila si ho. Cena 129,- mě však nepotěšila, jelikož v akci ho má kamarádka pořídila i s make-upem za 200,-. 
Šla jsem se tedy podívat na Essenci. Korektor stál 50,- a tak jsem začala zkoušet odstíny. Zalíbila se mi jednička a tak jsem myslela, že mám vybráno..

Já ale nemohu mít nikdy nic jednoduchého a když jsem si nesla úlovek od Essence (za chvíli se dostanu k tomu, co ještě jsem si pořídila), tak jsem zaregistrovala slevy u Maybelline a hle... Korektor byl zlevněný asi ze 130,- na 80,-. Měli poslední dva odstíny a to 2 a 3. Dvojka se mi hodně zalíbila a krom testru zbýval jen poslední - bylo tedy rozhodnuto a zvítězila "zlatá střední cesta". 

Nu a když už jsem byla u Maybelline, měli ve slevě také laky na nehty a já si musela pořídit do zásoby 26 (bývalý název Candy Bar) - slaďounce růžová barvička, super konzistence a ještě suprovější výdrž. A tak se mi nákup začal rozrůstat..

No a když už jsem byla u regálu s Essence, do kterého jsem vracela jejich korektor, který pomyslný souboj prohrál, koukám, že mají slevy na spoustu produktů. Všechny zlevněné produkty byly za 30,- a tak jsem se začala pídit, co by se mi ještě mohlo hodit a pořídila jsem bronzer, lak na nehty (Topper Multi-Sparkling) a co jsem neuviděla... Báze od Essence, které jsou celkem vychvalovány (vzhledem k jejich ceně oproti jiným značkám). Bohužel rozjasňující (hodně světlá až do bíla) byla již vybraná a zbyl tam jen testr, ale od druhé (Skin Perfection-oranžová) zbývala ještě poslední dvě balení a tak jsem si ji vzala. Za 30,- nekup to, i kdyby to měl být nepoužitelný propadák.

Nu a když si to mířím k pokladně, tak u ní očkem mrkám na stojan s L´oréal a hle.. Lesky na rty (o kterých jsem mimochodem teď někdy četla na blogu některé z vás a divila se nad slušnou cenou 149,-) na mě číhaly a říkaly : "Pojď si pro mě, vezmi si mě!". Šup.. A už byl jeden v košíku - L´oréal Glam Shine Reflexion 171 Sheer Pink.

Takže z nákupu korektoru to dopadlo takto:

Co vy a nákupy v drogeriích? Také se vám stane, že jdete pro jednu určitou věc a odnesete si jich hned několik? Máte zkušenost s nějakým produktem? Kladnou, zápornou? Nezapomeňte se podělit =)

kkiss =*

10 komentářů:

  1. Jééé zebra *in love*. Ten korektor od essence jsem u nás zatím neviděla, ale vypadá zajímavě. Sice teď mám jeden korektor od elfu, ale po tomto bych sáhla taky :) Většinou dopadám úplně stejně, jako ty beru :D Jdu si pro jednu věc a odnesu si toho mraky :D Doufám, že nás zaplavíš recenzemi ;) těším se :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně s tím mám problém i já =D Už vše zkouším, takže se určitě podělím o zkušenosti =*

      Vymazat
  2. Vidíš to... Také máš svůj lesčík od Loreal za super cenu:*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, dorazila vlna pěkných cen i k nám =* Copak máš vůbec za odstín Ty?

      Vymazat
  3. Tu bázi a korektor si musím v budoucnu taky pořídit. Korektory jsem dřív měla taky jen ve rtěnkové podobě, teď je nemám pro změnu vůbec. A místo báze používám krém, ale už dlouho uvažuji o bázi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krém je lepší určitě jak nic, ale báze by měla mít ještě lepší účinky, takže za vyzkoušení to rozhodně stojí =) A korektor je super věcička, už je v plném proudu používání =)

      Vymazat
  4. Ten lak od Essence chcem už dlho. Neviem ho nikde zohnať =/ A navyše ho už nebudú vyrábať, tak sa ho asi ani nedočkám =(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, ze u nas ted take zmizel, ale to proto, ze byl v akci. Snad se u Tebe tedy brzy objevi :)

      Vymazat
  5. Většinou se mi stává, že jdu pro konkrétní věc a přinesu si domu úplně jiné. Pak si to samoyřejmě vždzckz vzčítám :D Jinak škoda, že sis nekoupila ten Match Perfection. Je vážně super! :) S jinými drogérkovými korektory moc zkušeností nemám. Na ten topcoat od Essence už jsem koukala, asi si ho také pořídím.

    OdpovědětVymazat
  6. http://asawa-beauty.blogspot.cz/2013/10/co-nakoupit-v-usa-aneb-kosmetika-v.html?showComment=1409301504634#c4937315959698016402

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*