pondělí 9. června 2014

MAXI (outfit)

Krásné pondělní ráno.

Tak se dá říci, že jsem zase zpět... Po pár dnech, kdy jsem se neozvala kvůli školnímu vytížení, jsem opět tu. Ještě mi chybí poslední dvě zkoušky, jedna bude výzvou a ta druhá snad bude o něco lehčí. Každopádně v uplynulém týdnu to bylo náročné, ale zvládla jsem to a mám z toho obrovskou radost. Ta úleva, ten kámen, co mi spadl ze srdce... Uh!

Přiznám se, že jsem potřebovala vypnout, nemohla jsem zkrátka vidět učení, takže jsem odložila další dvě věci - učení se na ně- ale opravdu jsem to už nutně potřebovala, takže si to nehodlám ani nijak vyčítat. Víkend byl více jak vydařený! To počasí, o ano! Klidně si stěžujte na vedro, ale tohle je to léto, tohle je to počasí, po kterém většina prahla a já jsem za něj ráda. Nabíjí mě to novou energií, pozitivním myšlením, jsem zkrátka jak vyměněná a i vše beru s větším pozitivním nábojem a energií =)

Až na jednu nepříjemnost, která se týkala slabosti mé babičky (děkuji někam tam nahoru, že je vše ok), byl víkend naprosto báječný. Strávila jsem ho v podstatě celý venku, ať opalováním a koupáním v bazénu, nebo procházkou v krásném prostředí, či na Casanovských slavnostech, které se konaly nedaleko Teplic. Zkrátka jsem si to užila, vypla, prostě paráda. Teď se bohužel budu muset vrátit zpět do reality a zakousnout se do posledních dvou výzev. Snad i ty dobře dopadnou a pak už snad zasloužená dovolená, relax a více času na blog a vás.

Dnes to bude outfit, který je focen zhruba týden nazpět a je v mé nové maxi, kterou jsem si pořídila v krémově barvičce se zdobeným leme v pasu. Miluji ji! Je to skvělý kousek a rozhodně ho můj šatník postrádal. Uvažovala jsem ještě o nějaké barvě, ale stále nevím.... Chtěla jsem černou, je nejvíce decentní a hodí se k ní vše, ale má mamuša mě od ní tak trochu odrazuje, že je na jaro a léto hodně tmavá, což má zase pravdu, takže teď? Babo raď ???!

Co vy a MAXI? Líbí, nelíbí???  MÁTE??? Jakou barvičku??


Nevím, co se mi to v poslední době děje s telefonem, ale normálně se mi z něho sami od sebe vymazávají fotografie. Jsem z toho nešťastná.. Stalo se mi to již podruhé, ale s tím rozdílem, že u prvního incidentu jsem je nakonec našla, jelikož se tam fota záhadně zas objevila. Tentokrát to vypadá, že už se neukážou.. A to jsem měla pro vás připravený opravdu netradiční outfit. Pokud se někomu s JABLKEM stalo něco podobného, napište mi prosím dolu do komentářů, jestli to šlo řešit, nebo jestli v tom jsem opravdu sama.

Fotografií jsem měla mnoho, světlejší a kvalitní, ale bohužel se mi "dochovala" jen jedna polovina a to ta druhá, horší, takže se snad nebudete zlobit, ale alespoň něco.. Musím tomu přijít na kloub, co se s tím telefonem jako děje?!







Pro dnešní den se s vámi loučím a budu dělat maximum, abych už uvedla blog do původního - pravidelného - chodu.

kkiss

9 komentářů:

  1. Moc ti to sluší :) Já na maxisukně, ani maxišaty moc nejsem, ale věřím, že je to příjemný kousek v šatníku, který hodněkrát využiješ :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrat dekuji :) kazdy jsme na neco jineho, kazdopadne si myslim, ze tobe by take sekly (maxi vecicky), ale zase na Tobe zeru Tve kratasky, takze tak :)

      Vymazat
  2. Já na maxi sukě i šaty jsem, takže za mě určitě ano! A myslím si, že Ti taky sluší, protože v nich vypadáš bohémsky. Jsi prostě krásná, Andy, i v pytli by ti to slušelo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Adri, Ty jsi me prave k nakupu me prvni inspirovala nejvice! A zato jsem Ti nesmirne vdecna a ted Ti timto dekuji. Tva slova, dekuji :-* od Tebe je to balzam a vazim si toho opravdu nepopsatelne..

      Vymazat
  3. Wow...tohle je fakt pecka. A moc me mrzi, jak jsem tenkrat kritizovla ty Guess nausnice, kdyz ja na ne nejsem....:( Hana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, moc dekuji. Kritiku prijimam, takze v poradku :) spis mi vadilo, ze to bylo "anonymne" :) kazdy mame jina vkus a ja naprosto respektuji nazory druhych a navic odkazy na Tve tipy na nausnice se mi moc moc libily :)

      Vymazat
  4. Zatím žádnou maxi sukni ani šaty nemám, ale když to tak vidím u ostatních, tak se mi to fakt líbí :) Taky po nějaké mrknu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, urco mrkni! Myslim si, ze je to skvely kousek a nalozis s nim skvele :)

      Vymazat
  5. Andrejko krásný outfit, miluju maxisukně, akorát se svýma maxi nohama je problém sehnat tu správnou maxisukni ahaha. Něco podpbného se mi s iphonem stalo taky, akorát místo fotek mi zmizeyl a znovuseobjevily poznámky. Taky jsem z toho byla vykulená hahaha

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*