neděle 29. června 2014

Pohoda lahoda

Pěkně upršenou neděli vám přeji....

To máme ale zase počásko, no řekněte sami, také to u vás vypadá za okny jako u mě? Konečně přestalo pršet, ale nebe je celé tmavé a vypadá to, že další pořádná nakládačka v podoby deště přijde.

Ještě štěstí, že se včerejší den udělalo krásně a tak jsme si udělali s přítelem pěknou procházku =) Udělali jsme pár fotek, pokochali se výhledem, prošli jsme se a nakonec se zastavili na karafu s vodou, mátou, limetou a okurkou pro osvěžení a cupitali zase domů, protože jsem se večer rozhodla zopakovat domácí cheeseburgery.

Procházku jsem si moc užila, po dlouhé době jsem navštívila jedno místo, tady u nás, kde jsem nebyla opravdu strašně moc dlouho, o to lepší pocit jsem z toho měla. Zvolila jsem pohodlné oblečení, možná jsem to trošku nevychytala s trikem s delším rukávem, ale i tak ho mám moc ráda a nakonec jsem to v něm přežila.
Triko mám ze slev z Terranovi, kalhoty jsou noname, balerinky Sansi Shop, kabelka noname, klobouk už netuším, ale snad H&M  a brýle H&M.







Dnešním dnem už odpočívám, právě jsem dokoukala jeden zábavný film a půjdu zase něco dělat =) Zítra se na vás těším se článkem o super náramcích, které by se vám mohly zalíbit, tak se nezapomeňte juknout a to hned ráno =)

Jakýpak víkend jste měli vy a co počásko u vás?

Pac a pusu
kkiss

3 komentáře:

  1. Moc ti to sluší :-) U nás lije jak z konve a je šílená bouřka
    http://lucysshortblog.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. OMG to jsou pózy, jak z geta..

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*