pátek 27. června 2014

Rtěnková (outfit)

Včera jsem pro vás vyfotila narychlo outfit, který jsem si vzala na couračku  po městě s mou blondýnkou N. .
Bohužel z plánovaného prolézání krámečků a daní si do nosu našeho oblíbeného drinku nic nebylo, jelikož se mi udělalo docela hodně zle... Na chvíli se to zlepšilo, ale jakmile jsme se dostaly do centra města - šly jsme procházkou od N. z práce, kam jsem jí šla naproti, opět to na mě dolehlo a já musela zavolat přítelovi a odjet domů...
Navíc i ten vzduch nebyl nic moc a asi byl špatný tlak, nýbrž jsem byla doslova hotová.
I tak jsem z posledních sil "zapózovala" a nechala vyfotit tento outfit, protože se mi celkem líbil a chtěla jsem se o něj s vámi podělit.

Tričko jsem si pořizovala s mou kamarádkou, která nyní bydlí v Německu - má zlatá A. .Vždy jsme plánovaly, jak si je vezmeme obě dvě spolu s našimi stejnými botami, ale bohužel nám to doposud nevyšlo. Co si ale toto triko obléknu, vzpomenu si na to a na ni.

Všechny ostatní věcičky už znáte, jen bych chtěla zmínit kabelčičku, kterou mám snad podruhé a kterou jsem si pořídila za 90,- z výprodejů Orsay minulý rok.






Dnes odpoledne se chystám na zástřih svých vlasů. Opět nepůjde o nic radikálního, byla jsem totiž poměrně nedávno na oživení konečků, stále ale přemýšlím o nějaké alespoň menší změně, ale stále se k tomu ne a ne odhodlat. No... Asi budu navždy stejná =D Alespoň co se vlasů týče =))

kkiss

6 komentářů:

  1. Tobě to vždycky tak sluší! Já prostě žeru ty tvoje vlasy! <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vendulko, Ty jsi zlaticko :-* strasne moc dekuju. Ja s temi vlasy neustale neco vymyslim, ze bych chtela aspon malinkou zmenu, ale jsem konzerva a prizdisrac a ne a ne se do neceho odhodlat :D :(

      Vymazat
  2. Nádherné sáčko :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dekuji, mam ho uz nejakou tu dobu a stale je proste super :)

      Vymazat
  3. Krásná jako vždy Andrejko :-* To sáčko se mi moc líbí, růžové ještě nemám, ale ráda bych jím v blízké době obohatila svůj šatník :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji moc :-* urco porid, Veru :) rozhodne ho vyuzijes!

      Vymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*