úterý 17. června 2014

Tip na mokasíny a lodičky za pár korun

Ahojky,

zdravím vás při úterním dni =)

Dnes bych si dovolila podělit se s vámi o mé 3 nové úlovky doslova za pár korun!!!
Ať už máte rádi mokasíny, nebo je nenávidíte, čtěte určitě dál, nebude to věnováno pouze jim, ale také lodičkám, které by se vám líbit mohli - navíc vám řeknu, v jakých dalších variantách je tam ještě najdete.

Mokasínám jsem propadla až nedávno.. Dříve jsem tyto boty považovala za babkovské a vím, že většina z vás to má stále tak. U mě se to změnilo až časem a především zkušeností, kdy jsem je koupila a zkusila si v nich být celý den poprvé. Nic na ně nemá!! Jsou šíleně pohodlné, jako bačkůrky, ve kterých se dá vydržet opravdu celý den! 
Ty první jsem si koupila u nás v Tp v jednom obchůdku v hnědé barvě a můžete je na mně vidět hodně často, tahám je totiž skoro neustále a tím spíš, když jsem si k nim pořídila kabelku v identické barvě.
Svou mokasínovou základnu jsem si ale rozšířila před 2 dny. Náhodou jsem zahlédla nabídku na KAUFLAND, ano, slyšíte dobře, kde mě zaujaly mokasíny, které měli mít v akci. Neváhala jsem a za dva dny - když jsem měla chvíli času - jsem tam s přítelem zajela a opravdu! Fotka nezklamala a byly přesně takové, jako je vyobrazili na fotografiích letáku. Měla jsem ohromnou radost. V hlavě se mi odehrávalo dilema, jakou si vezmu barvu.. Určitě jsem chtěla černé!!! Vím, že černá je neutrální a unosím ji, takže volba byla jasná. Jenže krom černých měli ještě 2x různé odstíny modré a růžové... No, až na ty růžové to bylo opravdu dilema a já prožívala muka ve výběru. Nakonec jsem si vzala modravo-zelené, protože ještě žádnou takovou barvičku nemám, a tedy tím pádem ani nic  k ní a budu si muset pořídit nějaký jednoduchý a snadno kombinovatelný topík v jejich barvičce.
Nu a teď se dostaneme k tomu nejpodstatnějšímu!!! K ceně! Jedny mokasíny jsem pořídila za 129,- !!


Musím říct, že za tu cenu to nejsou žádné šlupky, co by se vám měly hned rozpadnout, ba naopak mají pěkně propracované detaily a jsou opravdu velice pohodlné.
Černá barva byla pro mě nutnost a ta modrá - to je pro mě zkrátka pastva pro oči a nohy =D




Jak můžete vidět, vzala jsem si levou černou mokasínu s menším kazem/vadou. V přední části, kde jsou švy, trošičku vylézá bílý materiál. Je to ale pouze chybou mé nepozornosti, jinak boty nejsou nijak otevřené, jen tato chybka mi při jejich koupi unikla, tak si na ni případně dejte pozor!

Modré krásky s hnědým:






Třetím tipem budou lodičky, kolem kterých jsem nejprve kroužila jako sup kolem své oběti, nakonec se ale staly mými. Jedná se o semišové lodičky na ne příliš - ale tak akorát - vysokém podpatku. Jsou krásné modré barvy a zaplatila jsem za ně 248,- po slevě z původních 398,-. Botičky jsou to z GATU, mají tam momentálně poměrně slušný výběr a skvělé ceny + slevy. Vybrat si můžete také z nude lodiček se cvočky za 398,-, nebo ty samé v černé barvě momentálně za neuvěřitelnou cenu 148,-! Mají ale krásné i oranžové-skoro neonové lodičky, nebo černé semišky, cenově se pohybující vždy mezi 148-248-398,-!!
Už se nemohu dočkat, až své nové modrásky vezmu vyvětrat.







Doufám, že pro někoho z vás bude tento článek přínosem a třeba ho využijete k vlastnímu nákupu =) 

kkiss

14 komentářů:

  1. V Gate jsem si teď pořídila super sandálky :)
    Kaufland překvapil, ty modré jsou super.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Gatu maji ted opravdu vydarene kousky za pekny peniz :) Ze? Byla jsem take mile prekvapena.

      Vymazat
  2. Hezké botičky :) taky mám teď pár nových kousků :)

    OdpovědětVymazat
  3. Modré mokasíny vypadají fakt skvěle, rovněž tak ty lodičky. Modrá je teď u mě top barva.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto chapu, take ji mam velice rada a dekuji. Ty modre mokasiny me nadchly!

      Vymazat
  4. ty vypadají opravdu dobře:¨) a maj krásnou barvu:)

    OdpovědětVymazat
  5. Téda! Ty mokasíny mě opravdu překvapily. Zrovna v Kauflandu bych to nečekala. Připadá mi, že se ty obchoďáky přece jen trochu mění. Sama jsem nedávno pořídila top v Lidlu. Opravdu ti sluší, hlavně ty modré jsou nádherné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď? Také jsem to nečekala, ale ono opravdu a jsou úžasné! To teda, mockrát děkuji =)

      Vymazat
  6. Wow, tak ty mokasíny vypadají fakt dobře, taky přemýšlím, že si nějaké koupím :-)..a v Gatu jsou teď super slevy, včera jsem si tam koupila obyčejné tenisky za pár kaček :-)
    http://lucysshortblog.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určo zajdi mrknout, za ty peníze se vyplatí!! Gate mě také velice mile překvapil =)

      Vymazat
  7. Páni, tak to sis udělala za pár korun fakt radost:-) musím se taky pro nějaké vydat :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď? O to větší mám vždy radost, určo si také nějaké pořiď, botiček není nikdy dost!

      Vymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*