pátek 1. února 2013

Další zásilka

Ahojte!!

Slečny a dámy posedlé blogovým světem =)

Tento týden mi dorazily poslední dva balíčky a tedy už mám všechny své objednávky, se kterými jsem vás obeznámila v minulosti, hezky pohromadě doma.

Co mi vlastně tentokrát dorazilo?
Přišly mi brýle z Asosu, které tu byly v pondělí a den na to (po pondělí tedy nejspíš úterý, hehe =) ) mi dorazila zásilka z ahaishopping.com - zde jsem objednávala šaty a košili s polibky.

U zásilky z Asosu jsem byla celkem naštvaná, jelikož papírová krabička, ve které přišly, byla značně narušená a natrhlá, jakoby se do ní někdo chtěl dostat. Takže mi bilo srdce o závod... a to z toho důvodu, že jsem se bála zda budou brýle celé. Naštěstí se jim nic nestalo a tak to odnesla jen krabice (viz.fotky).

Již brzy se můžete těšit na outfit v některém z těchto úlovků.

Všichni jsou blázni, jenom já jsem letadlo =)) Haha, aneb ukázka brýlí v podání šílené Crazy Blondee ;)


Brýle dorazily v tomto stavu (respektive jejich krabice)

Viditelné narušení

Natržená byla taky

Brýle to naštěstí neodnesly

Tady už máme zásilku s šatičkami a košilí

Nové kousky (byla jsem zaražena cenou na šatech 69.90 Euro - nechápala jsem)


Tak to by bylo o shrnutí posledních zásilek asi tak vše.
Zítra se můžete těšit na post o mých prstenech, doufám, že se vám bude líbit.

Jak jste na tom vy se zkušenostmi s doručováním věcí ze zahraničí, či tady u nás?

kkiss =*









19 komentářů:

  1. já nerada objednávám cokoliv z internetu :) ale třeba šaty z Honkongu dorazily ok!
    moc se mi líbí to pusinkaté tričko :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja rada i nerada zaroven. Nerada proto, ze se bojim, aby zbozi vube doslo, potom toho, aby vypadalo dle obrazku, dale aby sedeli a v neposledni rade (kdyby nahodou), aby nebyl problem s vymenou, vracenim a tak podobne :/ Ale zas jako plus beru tu "originalitu", nybrz mi prijde, ze jsme sto let za opicema (jako stat) a spousta veci je tak neokoukanych a zkratka jinych :)

      Vymazat
  2. Článek už je tady:)
    Klepu se na tu košili....:*

    OdpovědětVymazat
  3. Jééé. Super nákup. Ta košile je boží!:) A brýle ti taky sluší. Ještěže se jim nic nestalo, já bych asi jinak vraždila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Take mi busilo srdce a nervy jsem mela napnute jak ksandy :D ale nastesti v poradku... Byla to uleva :)

      Vymazat
  4. Ta košile je bomba...ale brýle jsou nádherné...zrovna já "závislák" na brýlích...trpím momentálně...chci je :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Denisko, cetla jsem, ze jsi na bryle takovej mensi "uchylacek" :D takze ti naprosto rozumim. Je to takova napodobenina klasickeho tvaru RayBanu a dlouho jsem takove shanela a nemohla najit... Nakonec se zadarilo :) Kdyz o tom tak premyslim, tak mam doma take neskutecnou sbirku slunecnich bryli a tak me napada, ze jim mozna nekdy venuji clanek :) Neuvazujes o necem takovem, kdyz jsi jejich milovnice? :)

      Vymazat
  5. Niekedy by som si tiež chcela objednať niečo zo zahraničia, trocha sa obávam ako to dorazí, no čo vidím na blogoch, aj na tvojom zatiaľ stále bez problémov :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatim u me probehlo vse v poradku, musim zaklepat :) takze neni duvod neobjednavat si znova :) Odhodlej se a zkus to, pak si budes bud jistejsi, nebo se do toho uz vicekrat nepustis :)

      Vymazat
  6. No ten poničený balíček, to je děs..beztak do toho vrtali v Čechách na celnici :D. A jak to vypadá s kvalitou té košile, prosvítá ten materiál? Jinak je moc hezká.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Take si myslim, ze to ma na starost Ceska posta ... :/ silena uroven! Kosile je opravdu krasna, ma velice prijemny material a neprusvita ( samosebou tmava podprsenka videt bude), ale neni videt telo skrz material :)

      Vymazat
  7. hm....milujem ked mi pride balicek :D a takyto by ma na 100% potesil :D nemas fotku kde su tie saty a kosela uz rozbalene?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mame stejnou oblibu :) je to super, kdyz si muzes rozbalit balicek - ten adrenalin, co te bude cekat... :) brzy se chystam na post o kosili a budou urcite i saty v akci :)

      Vymazat
  8. Těším se na jednotlivé outfity! Ta košile vypadá báječně! :)

    OdpovědětVymazat
  9. moc hezké :) košile je super! taky jsem na ní koukala :) ze zahraničí jsem objednala teďka poprvé, tak doufám že dorazí v pořádku, ale mám z toho zvláštní pocit :D

    http://fashionbynat.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufam, ze vse dobre dopadlo :) ja mam zasebou mensi karambol s objednavkou, ale vse dobre dopadlo a zbozi dorazilo :)

      Vymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*