středa 6. února 2013

Pamlsky

Dnes se bude jednat o velice sladký post =)

Vzhledem k tomu, že mi roste osmička, o které jsem se zmiňovala ve svém plesovém článku (Pan Moudrák), po nocích skoro nespím a přes den se dopuji vším možným, abych zahnala onu bolest a mohla myslet alespoň trošku na něco jiného.

Den po plese, (ples se konal v pátek), jsem s rodiči vyrazila na nákup. Jeli jsme do krámů k nám,ale i za hranice (s Německem) do svých dvou oblíbených krámků a já jsem si koupila spoustu dobrot. I přesto, že momentálně mám problém sníst i normální jídlo, jelikož pusu sotva otevřu (bolí mě celý pant).

Ráda poznávám nové věci a chutě a stejně tak se ráda vracím k věcem, které mi zachutnaly.
Až to všechno uvidíte, asi si řeknete, že se ze mě brzy stane pěkná koule, nutno podotknout, že se na vše nevrhnu hned jak mi odezní bolesti Pana Moudráka, ale budu to mít na delší dobu jako sladkou vzpruhu.
Jsem hold taková mlsinka, co má ráda sladké a s chutí si zamlsá =) Žijeme jen jednou, no ne?

První sladký koutek bych nazvala jako ČOKO-KARAMEL
koupila jsem si mé oblíbené Mikado, které u nás nemají (nebo o něm stále nevím) a jelikož ho měli za super cenu, vzala jsem si ho rovnou ve všech třech variantách. Dále jsem si koupila preclíky v čokoládě, které jsem milovala a maminka mi je kupovala jako malé a potom náhle zmizely ze světa. Já jsem si je opět našla a jsem za ně nesmírně šťastná. Nu a potom vynikající placičky (wafličky) s karamelem.


Dalšími dobrůtkami
jsou brambůrky Pringles s příchutí Hot & Spicy, hroznovný cukr od Minnie a nové Tic Tac s příchutí sladkých a kyselých jahůdek (jsou vynikající, nová posedlost)


Nejen nezdravé,
ale i zdravější mohou být mlsinky a ty tu mám v podobě mých oblíbených jogurtu Rote Grütze (mají je v Německu jen v jednom krámu, takže si jich vždy koupím pěknou zásobu) nu a po dlouhé době jsem si koupila také Mléčné řezy - taková lehká svačinka =)


Něco k pití
tu také přeci nesmí chybět. Klasický Mezzo Mix (něco na způsob CocaColy s pomerančem) mám tuze ráda a když jsem zmerčila tuto novinku alá Valentýnská chvilkovka, musela jsem ji zkusit. Přidanou příchutí jsou tentokrát brusinky a maliny. Není špatná, ale klasický typ je mi bližší.



Na závěr
něco dobrého ke kávičce v podobě úžasných donutů plněných čokoládkou - na talíři vidíte také pár preclíku pro lepší efekt fota ;D




Domlsáno =)
Co mlsáte vy nejraději a udělala jsem vám na něco z fotek výše chuť?

Nezapomeňte, že zítra tu bude post s opusinkovanou košilí =)

kkiss =*



8 komentářů:

  1. Samé dobroty, hlavně mléčné řezy miluju :-) . Jinak by bylo dobré, co se týče komentářů, zrušit to ověřování, kdy se s každým komentem musí zadávat písmenkový a číselný kód..je to hodně otravné a na tabletu kolikrát ty čísla nejdou ani přečíst.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ježkovy oči, to ani nevím, že se děje. Pokud prosím můžeš poradit jak to dát pryč, anebo kdokoliv jiný (kdo si to přečte), tak prosím poraďte, změním to =)

      Vymazat
  2. To jsou dobroty sakra :)! Špatně se mi na to kouká :D....tak se teda rozhodně netěším, až mi poroste osmička...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D mne taky, tim spis, ze jsem do vcera z toho nic nemohla - respektive nemela vubec chut, jak me bolel zub. Nikomu tu bolest nepreji a verim, ze snad ne kazdy si musi projit takovym peklem :/

      Vymazat
  3. Jé, beruško, to je dobrůtek :) Kdybych byla poblíž, obávám se, že moje snaha zlepšit svůj životní styl by byla v troskách :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rada bych se s Tebou podelila kocko :-* :D abych nemela tak cerne svedomi ze sebe same :D

      Vymazat
  4. Ja kdyz mam tyhle zasoby, tak mam nutkani porad mlsat, proto si je nedelam moc :D Ale opravdu mnamky jsi koupila' presne muj vkus:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mas naprostou pravdu, ze potom je to hodne tezke udrzet se a musim se priznat, ze s odeznivajici bolesti zubu zasoby pomalu zacinaji ridnout :/ :D
      Jsem rada, ze jsem se trefila i do vkusu nekoho dalsiho :)

      Vymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*