úterý 5. února 2013

Plesáme 2013

Krásné úterní ráno =*

Jelikož o víkendu byla spousta z vás (a já mezi vámi) na plese, tak jsem si pro váš připravila plesový post =)

Aby nebyl plesem zahlcený o víkendu "celý blogový svět", rozhodla jsem se počkat a proto přicházím s tímto tématem až dnes.

Vyrazila jsem na ples mé střední školy, na který mělo dorazit spoustu mých bývalých spolužáku a přátel, takže jsem se strašně moc těšila, jelikož nemáme během roku moc možností se setkat a tak byla tato událost jako dělaná pro setkání se se všemi.

Na ples jsem vyrazila s mou krásnou blonďatou kamarádkou a připojit se k nám měla má o nic méně krásnější bruneťátská kamarádka se svým přítelem. Aby však nebyl tento večer idylkou, tak jsem v jeho celém průběhu trpěla bolestí mé osmičky.. Ano, Pan Moudrák si řekl, že se mu chce růst zrovna teď a že mi znepříjemní můj asi jediný letošní ples..

Zprvu jsme si prošly s kamarádkou všechna zákoutí plesu, abychom věděly co a jak se kde šustne a nejvíce zvědavé jsme byly na maturantky a jejich róby (rozumějte maturitní šaty) roku 2013.
Nevím, jestli se to zdálo jen mně, ale moc šatů mě nezaujalo, avšak se našlo pár slečen, které oslnily.

Aby toho nebylo málo s mým Panem Moudrákem, tak se mi přihodila ještě jedna věc..
Jak tak stojím a kochám se nástupem krásně upravených slečen a mladíků, najednou mi na ramenu co si studí a za chvíli cítím, jak mi něco teče po noze... Otočím se a vedle mne klučina, který rozlévá tmavý obsah (asi CocaColu s něčím) na mé rameno.. Postupně onen nápoj stékal přes šaty, až mi tekl po nohách a já si konečně uvědomila, že se asi něco děje.. =D No.. byla to celkem sranda, vůbec si totiž nebyl vědom, že přichází o obsah své sklenice a mé červené šaty dostávají ozdobu v podobě tmavého fleku.
Přestal s tím naštěstí ještě včas, hrozně se omlouval (což mi v tu chvíli už nemělo jako pomoci), ale alespoň něco. Šaty během pár desítek minut uschly a flek byl celkem nepatrný, takže žádná velká tragédie se nekonala.

Ples jsem si užila, avšak mohlo by to být i lepší bez přítomnosti Pana Moudráka.
Zde již pár fotek mého outfitu:


Zde mě máte v celé mé kráse
Jak vidíte, zvolila jsem jednoduché červené pouzdrové šaty a jelikož jsem je již měla minulý rok v kombinaci se zlato/stříbrnou barvou a doplňky, rozhodla jsem se pro oživení v podobě modrých šperků.

 Účes
jsem chtěla volit co nejjednodušší, a protože hodně často nosím vlasy zvlněné, rozhodla jsem se pro můj oblíbený rybí cop, který jsem měla zapletený již od druhé strany mé hlavy.

Jako doplňky jsem zvolila:
své nové modré náušničky, které již znáte z předešlých článků a psaníčko ze slev, které je sice černé a mnozí  si mohou říct, že se k tomu nehodí, avšak hází odlesky všech barev (tedy i modré) a tak mi přišlo jako báječná volba.

Líčení
jsem volila v modro-černé kombinaci. Opět se o líčení postarala má nová láska - paletka Poptastick od MUA co se modré barvy týče a černou jsem použila ze své paletky od NYXu. Jak můžete vidět, použila jsem do vnějších koutků u horních řas modrou řasenku také od MUA, jinak malovala L´oréal 4D.


Tak a to by bylo vše k mému prvnímu letošnímu plesu (vlastně se mi na něm přihodilo ještě něco moc zvláštního, ale o tom třeba příště...) Doufám, že se vám článek líbil, budu ráda za každé vyjádření k outfitu, doplňkům, líčení, či článku jako takovému =)

Jak jste si mohli všimnout, již v minulém postu jsem zvolila způsob koláží k prezentaci. Zajímalo by mne, jak se vám můj "nový nápad" líbí? =)

Než se rozloučím, ráda bych vám jen řekla, co vás čeká v následujících dnech:
Zítra (Středa) se těšte na pamlsky
Pozítří (Čtvrtek) konečně přijde pusinkový outfit
Popozítří (Pátek) článek o mém první střílení a zbraních 
Sobota nám přinese účesy

Teď už je to vše,
kkiss =*



20 komentářů:

  1. pekne satu. a kolaze sa mi pacoa. urcite moze byt.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji :) jsem rada, ze se libi muj ´novy napad´

      Vymazat
  2. Jsi nádherná zlatí, moc ti to slušelo :-*

    OdpovědětVymazat
  3. Červenou já ráda O:-) :) Moc ti to sluší a ta koláž je bomba! :)

    OdpovědětVymazat
  4. veľmi pekne ďakujem za pozvanie, na tvojom blogu sa mi páči, tak isto sa mi páčia šaty čo si mala na plese. účes je na plesy taký netypický ale o to je to krajšie mne sa vôbec nepáčia tie plesové povypínané účesy. Na ples sa tento rok nechystám ale keby že áno určite by som zvolila niečo podobné...:) btw. som tvoj nový čitateľ..:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji moc za Tvou prizen, snad se Ti u me bude libit i nadale :) chtela jsem zvolit neco neotreleho a zaroven jednoducheho, coz snad ucel splnilo :) bohuzel mi letos vysel jen jeden ples, takze jsem aspon za nej rada. Uvidis, jestli se Ti postesti take aspon na jeden zajit :)

      Vymazat
  5. Nádherná a sexy:)!!! Moc ti to slušelo...červená ti hodně sekne a ten rybí cop se mi hodně líbí...jen bych ho chtěla umět a hlavně mít takové vlasy :)).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji :-* od atraktivni slecny jako Ty to dokaze potesit :) Cervena je ma slabina.. Zboznuju ji :)
      Cop je ma "klasika", ale s timto - kvuli zapleteni- mi pomahala kamaradka :)

      Vymazat
  6. Cista babika,krasna si bola :o) cervena farba ti veeelmi pristane

    OdpovědětVymazat
  7. Moc moc moc ti to sluší! Hlavně ten rybí cop je parádní :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji Ti :) takovy netypicky plesovy uces :) ale ja na ty copy proste jsem a budu asi ujeta :)))

      Vymazat
  8. Moc pěkné a en rybí cop ten je:)

    http://diarybylucinda.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*