neděle 10. února 2013

Recenze: Balea Professional BLOND šampon/balzám

Ve vlasovém speciálu

jsem se zmiňovala o dvou řadách, které čekají na mé vyzkoušení. Dnes už vám mohu jednu z nich představit a tou bude Balea Professional BLOND. Dostala jsem šampon s balzámem a pomalu a jistě dokončuji obě tato balení a proto je nejvyšší čas k těmto produktům se vyjádřit.
Četla jsem na oba z nich celkem negativní recenzi (konkrétně přesně na tuto řadu), ale když jsem se pořádně dívala, tak změnili lehce obal (ten co mám teď já se lehce lišil od toho negativně recenzovaného) tak je dosti možné, že výrobky prošly nějakou inovací, anebo prostě co člověk, to názor a proto čtěte dál.


Začněme šamponem této řady.

Cenovou relaci si nedovolím odhadnout, jelikož jsem produkty dostala jako dárek a mám je z Německa, každopádně až se tam podívám, mohu dodatečně cenu zjistit a připsat v případném zájmu.

Začněme balením: na pohled mi přijde celkem atraktivní, avšak co se používání týče, tak to je hrůza a děs. Vymačkávání produktu z tuby je velice nepraktické a špatně se mi s balením pracovalo. Navíc to šlo poměrně těžko a tak jsem musela vyvíjet opravdu větší sílu, abych získala dostatečné množství produktu.

Vůně bych řekla je taková do sladka, ale pro mě nijaká, možná až "umělá", ale není to nic pro mě hrozného, co bych nesnesla a nemohla tak produkt používat. Takže za mě normální. Nepotěší a ani snad neurazí.

Konzistence je klasická šamponová, možná trošku "hutnější" by se dalo říct a barva produktu je žlutá s lehkým shimmerem, nešlo mi to dobře nafotit, ale budete se tedy muset spokojit s tím, co se mi podařilo.

Lehce nalevo šampon, napravo balzám foceno bez blesku

Nahoře šampon a dole balzám foceno s bleskem

S pěněním jsem byla vcelku spokojená, stačilo pár krouživých pohybů a měla jsem celkem hustou pěnu.

Po opláchnutí vlasů cítíte, že vlasy tak "nemůžete nechat" a proto na řadu přichází...

Balzám. Jeho konzistence je vláčná, jemňoučká, jak můžete vidět trošku na fotkách, tak má v sobě třpytečky zlaté barvy. 

Již při nanášení cítíte jak jsou vlásky vláčnější a s oplachováním jemnější a vyživenější.
Nepřišlo to asi jen mně, ale i pár lidí v okolí mi řeklo, že mám vlásky nějaké lesklejší, takže svůj účinek tato řada za mě asi tedy splňuje.

Momentálně dopoužívám tuto řadu a vrhnu se na Schwarzkopf, abych zrecenzovala i tyto výrobky:


Máte i vy zkušenost s touto řadou jak pro blondýnky, tak brunetky?
Mimoto, v pátek jsem byla u kadeřnice a rozhodně vám sem dám fotku mých vlasů. Možná nebude nic poznat, možná budou vlásky "tupěji" zastřižené a tak vidět něco bude. Nechte se překvapit, sama jsem zvědavá.

kkiss =*

8 komentářů:

  1. Strašně se mi líbí to balení, jednoduché avšak zároveň elegantní. Zkušenosti s těmito šampony nemám ale zato se sprchovými gely a krémy ano. Stejné tuby, špatné vymačkávání a samotný produkt hrozně hutný. Dva sprchové gely mi pořád leží v koupelně jeden je na celulitidu s tím kroužítkem a druhý je letní ten je ale až příšerně nasládlej.. :D jsem líná to mačkat proto tam leží stále. Jinak se mi recenze moc líbí a už se těším na tu další :). Chtěla bych tě také pozvat na můj blog se kterým teprve začínám :) http://ordnarygirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc za komentář a pozvání na Tvůj blog =) Již jsem ho navštívila a jsem Tvou novou čtenářkou =)
      S tím balením je to teda opravdu pěkná bída =/ jsem ráda, že jsem jediná, které to vadí. Nová recenze snad bude v dohledné době, jakmile začnu produkty používat =)

      Vymazat
  2. Blondata bohuzel nejsem takze se spis tesim az zrecenzujes tu radu od Schwarzkopf co pouzivas, na to se moc tesim, protoze mam vzorek toho olejicku ze Senzaboxu, a jsem z nej opravdu nadsena:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ach tak, to mě mrzí, že nebudu tedy s touto řadou nápomocná, každopádně určitě bude =) Mimochodem jsem mrkala k Tobě na blog a jsem Tvou novou pravidelnou čtenářkou a budu moc ráda i za Tvou přízeň na mém blogu =)

      Vymazat
  3. balenie je velmi pekne, ale skusenosti nemam :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Treba casem zkusis pro brunetky :) slysela jsem od brunetek jen chvalu :)

      Vymazat
  4. Akorát jsem si v pátek kupovala od Baley šampon pro brunetky a jsem s ním naprosto spokojená :) jak s vůní,tak konzistencí,používáním a výsledkem vlasů :)
    Jinak moc děkuji za sledování,i ty máš moc pěkný blog :)) stávám se čtenářkou !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To me moc tesi, vitam Te u sebe :)
      Ano, slychavam na tuto rady od brunetek jen samou chvalu, coz je jedine dobre :)

      Vymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*