čtvrtek 14. února 2013

*SWAP* FirsTime with Angel-ina

Nádherný den milé čtenářky!

Již několikrát jsem měla tu možnost kochat se nad SWAPY jiných slečen a tiše jsem doufala, že jednou přijde i řada na mě..

Nenechalo na sebe dlouho čekat a ozvala se mi úžasná (a velice krásná slečna) a to Verunka z veronika-angelina-coufalova.blogspot.cz .


 
Jakmile mi nabídla možnost prvního "swapování", neváhala jsem ani minutku.
Dohoda byla velice rychlá a snadná. A na čem jsme se tedy domluvily?

Cena? : 250 - 300,-
Téma?  : 1. Něco na OČI
                2. Něco na RTY
                3. Něco na VLASY
                4. Něco na TĚLO
                5. Něco na NEHTY
                6. PŘEKVAPENÍ dle našeho výběru

Byla jsem celá natěšená a nervózní zároveň... Balíček jsme si obě odeslaly v pondělí a netrpělivě čekaly, kdy nám dorazí..

Ve středu kolem třetí hodiny zvonek a.... Pošťák s balíčkem!!!
Natěšená jako blecha jsem utíkala domů a musela jsem si dávat velký pozor, abych se nevrhla na trhání krabice dříve než jsem ji vyfotila =D

Tady už krabice...


Byla jsem šíleně nedočkavá a začala rozbalovat...



V mžiku co jsem se pokochala věcičkami, které jsem postupně vyndavala mi do balíčku hopla moje rošťanda =)))



Nejprve jsem si musela vše očichat a pokochat se všemi věcičkami... A copak jsem vlastně dostala?

Jako první jsem vytáhla tento úžasně vonící tělový sprcháč. Slyšela jsem na něj všude pět samou chválu, ale nikdy si k němu nečichla a ani ho nevyzkoušela, nyní už ho konečně mám i já!! Musím říct, že jsem se s ním hned ten den umyla a byla mile překvapena, že krom bohaté pěny a vůně během mytí mi voněla po fících a čokoládě i pokožka =)


Jako druhou věcičku jsem si vytáhla šampon pro blondýnky. Tohle byla neuvěřitelná trefa, protože jsem na něj dělala nedávno recenzi a zároveň jsem ho dostala. Jsem za něj ráda, protože mi vyhovoval a tak se těším, že v něm budu pokračovat.



Další radost mi udělal lesk na rty, který se blyští jak kdyby v něm byly diamanty. Od této řady jsem měla tu možnost (díky mé kamarádce) jeden vyzkoušet a zamilovala jsem si ho. Ten už mi ale dochází a tak se mi Verunka postarala o nového nástupce =*



Strašně dlouhou dobu jsem obdivovala nude barvy laků na nehtech slečen (a i Verunky) a také šmejdila kolem stojanů s touto barvou laků, ale nikdy si ho nekoupila.. Tadá!! Už ho mám také =)



Další věcička- tentokrát na oči -, kterou jsem si vytáhla byly pigmenty z limitky Twilight. Moc se těším až je vyzkouším, již jedny od Essence vlastním v modré barvě a jejich krytí je parádní.



Poslední věcičkou, kterou jsem si vytáhla (a byla z ní absolutně odvařená) byl tento krásný princeznovský prsten, hned jsem si ho nasadila a zdobil mou ruku =*



Mimo krásně věcičky jsem měla také v balíčku dopis psaný v zebřím fontu, což mě velice zaujalo a udělalo radost a také dopis k věcičkám v baličku.

Tímto chci strašně moc poděkovat své parťačce za svůj první swap. Strašně se mi to líbilo a chtěla bych ho rozhodně zopakovat.
Verunka už přišla s dalším nápadem na "osobní" swap, takže možná na sebe další spolupráce s touto kráskou nebude dlouho čekat.

Pokud by vás zajímalo, copak našla Verunka v mém balíčku, mrkněte se k ní na BLOG.



Krasný den,

kkiss =*






15 komentářů:

  1. skvele. navzajom ste si to krasne pripravili:)

    OdpovědětVymazat
  2. Hello my dear follower! I'd like to tell you that i've changed my blogspot address to www.andie-chambers.blogspot.cz , but don't worry, the blog is still the same, just another address because of some people who tried to destroy me. I hope u will love my blog for the future as well. Have a nice time. Andie :) //

    Ahojky moje milá čtenářko. Ráda bych ti sdělila, že jsem svou adresu blogu změnila na www.andie-chambers.blogspot.cz. Bylo to z důvodu napadení mého soukromí. Snad už to bude v pořádku. Přeju krásný den :)

    OdpovědětVymazat
  3. Téda,to je moc dobrý nápad !:) Moc pěkné dárečky jsi dostala :)
    Ten sprchový gel mám taky,je úžasný a ten šampon akorát pro brunetky,nemůžu si ho vynachválit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Muzu se z te vune zblaznit a neustale bych se myla :)) je to uzasne. A ten samponek je skvely i za me jako blondynku :)

      Vymazat
  4. dostala jsi krásné věcičky:) moc se mi líbí ten lak a ten lesk!:) ale závidím ti všechno:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju :D joo, Verunka vedela po cem sahnout a cim potesit

      Vymazat
  5. :) Hezký swap. Koukala jsem, jak sis s tím vyhrála ty Andrejko, moc hezké! :)) A ta číča mě pobavila, přesně tohle dělá ta moje :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji Marti :-**
      No je to krabicova cici :)) vzdy se nasmeju. Ano, nemela jsem skolu a mela tak vice casu, takze jsem se s tim snazila vyhrat.

      Vymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*