čtvrtek 7. března 2013

Má úžasná Angel-ina

Krásný podvečer mé čtenářky =)

Sice jsme tu dnes měli velký článek o úlovcích z Německa, ale já si nemohu pomoci a odpustit si napsat ještě tento článek...

Článek bude věnovaný balíčku od Verunky, která o tom nemá ani páru =) Tedy.. Nemá páru o tom, že mi dnes balíček došel a ani o tom, že píši tento článek, tak jen doufám, že bude potěšená, až bude číst tyto řádky =) Mrška jedna =* Ale pěkně popořádku...

Možná si pamatujete na můj první SWAP, který proběhl s úžasnou bloggerkou, ale ještě lepším človíčkem =) s Angel-inou. Swap si můžete připomenout u mě zde nebo u Verunky tady.

Při balení prvního balíčku jsme už obě věděly, že nebude poslední. Chystaly jsme se na nějaký osobnější balíček, díky kterému bychom se lépe poznaly. Protože se známe logicky jen z virtuálního a blogového světa.

Po prvním swapu jsem ale začala letní semestr a už nezbývalo mnoho času, proto mi trvalo dávání balíčku dohromady více času..
Verunka (potvůrka jedna =*) si ale za mými zády sesumírovala balíček pro potěšení s "osobními" věcičkami, kterým jak ona sama napsala, že " mi chtěla vynahradit i s úroky" první swap a to prý proto, že jsem jí toho nadělila víc (ale asi jen o jednu nebo dvě drobnosti =) ) a více si s tím vyhrála (podle jejího názoru =) ). Je to zkrátka blázínek... =*

Hned na úvod má kráska v balícím papíru, to je prostě její =)))

Dnes jsem nejela do školy, jelikož mé bruneťátské kamarádce nebylo dobře, chudince =( a tak jsme se po kousku cestě otočily a jely domů, pokud si přečte tyto řádky, tak jí posílám hudlánka pro zlepšení =*

Přijela jsem domů, skočila si vyzvednout balíček z pošty ( další Asosácká zásilka..) a rozhodla jsem se, že si udělám v pokoji generální jarní úklid (tedy až na okna). Ještě než jsem se pustila do úklidu, zazvonila u mě pošťačka... Byla jsem v údivu, protože mi očekávaný balíček už přišel... Sešla jsem dolů a paní pošťačka pro mě měla obálku se zebřím vzorem.. Hned jsem věděla, odkud vítr vane =))


Celá nedočkavá jsem se podškrábla a letěla domů studovat obsah...
Bylo mi líto obálku otevřít .. Uvnitř bylo vše pečlivě zabalené do zebřích taštiček a následně v komixovém balícím papíru. Prostě bomba!!! Ten design byl perfektní a strašně se trefila do mého vkusu =*


Mimo taštičky s dárečky tam byly také dva dopisy...

Jeden jsem měla dovoleno přečíst si ihned a druhý až po rozbalení všech věciček.
Osobní dopis zdobily zebry, no prostě... Můj design blogu i na papíře a i taštičky v tomto vzoru.. Byla jsem v sedmém nebi =)
Shltala sem doslova řádky od Verunky a vrhla se na rozbalování balíčků...


Vše bylo tak krásně zabalené, že jsem si to musela vyskládat a nejprve vyfotit..
Pojďme ale rozbalovat...
První věc (pořadí bylo určeno lepíčky ve tvaru s srdcí s čísly), jsem otevřela CD.. Ale ne jen tak ledajaké CD. Když jsem to viděla, nestačila jsem zírat. Štěstí, že už jsem seděla, jinak bych si asi určitě sedla na prdel. "Obal" CD byl posetý mými fotkami a také fotkami mé chlupaté čičinky.
V životě jsem od nikoho nic takového nedostala, prostě VLASTNÍ CD!!!


Ve vnitřní straně jsou ještě fotky všech interpretů, kteří jsou na CD. Verunka mi totiž vypálila svých 19songů. které jsou s ní nějak spjaty. První věc, kterou jsem po rozbalování udělala byla, že jsem si šla dát CD do věže a poslouchala při psaní tohoto článku. Věřte, nevěřte, až mě z toho mrazí, po prvních pěti písničkách jsem měla pocit, že jsem si vypálila své vlastní CD a poslouchám si mé nejoblíbenější songy...!! Tak moc stejný vkus máme =)

Jedeme dál..
Další balíček v sobě schovával DVD a Hříšným tancem.. V popisku k tomuto dárku jsem se dočetla, že Verunka chtěla vždy tančit, ale že zůstalo u sledování filmů. I já tanec miluji a dokonce jsem několik let baletila a navštěvovala Lidovou školu umění tady u nás v Teplicích. Moc se těším, až si film pustím.

Třetí věcí byly šeky z "kamarádské banky".
To mě opravdu zahřálo u srdička, protože jsem dostala tři šeky na " Společné nákupy, focení a společně strávený víkend". Už se moc těším a věřím, že se to v brzké době zrealizuje.


Čtvrtou věcičkou bylo DVD s obalem "Někdo to rád BLOND".
Ve vzkazu k tomuto DVD jsem se ale dočetla, že mi Verunka vypálila hned několik svých oblíbených filmů spolu s Někdo to rád blond, který k nim neodmyslitelně patří. No těším se, až si udělám filmový večer, udělala mi tím obrovskou radost. Jsem totiž tak trošku filmový analfabet =)


Další věcí, kterou jsem dostala byl lak!!
Lak, který jste u ní mohli vyhrát v Giveaway. To nejdůležitější ale je, že je to barvička, o kterou jsem si napsala (kdybych případně Giveaway vyhrála). Tu jsem sice nevyhrála, ale i tak mi tato kočka udělala radost a splnila mé přání. No bomba!!!


Stále nekončíme..
Další věcičky, které jsem našla.. Úžasný poznámkový bloček a propiska!! Do školy se mi hodí přímo perfektně, stejně jako Verunka si nedovedu představit život ve škole bez těchto krásných pomůcek.


Dále jsem našla v balíčku přívěšek na klíče v podobě srdce.
Má ale hlubší význam a to v tom, že já jsem poslala Verunce v našem swapu kamínek ve tvaru srdce jako přívěšek, který když bude nosit u sebe, budeme vlastně stále spolu. Já jsem tedy dostala klíč (od srdíčka), který bude zdobit zase mé klíče a vždy si tak na Verunku vzpomenu.


Má virtuální kamarádka nezapomněla ani na něco na zub. Poslala mi její oblíbenou čokoládku, i přesto, že ve velkém množství ji díky alergii nemůže..


Blížíme se pomalu ke konci článku..
Poslední věcí, kterou jsem našla byl tento časopis (napravo)...


Protože je velikou milovnicí koní, poslala mi časopis, který je jí nejbližší a chtěla mi umožnit prostřednictvím něho aspoň na chvíli se ocitnout v jejím světě =)

Ke každému produktu, jak už jsem zmiňovala, jsem měla také na krásných papírcích napsáno pár slov k nim.


Obsah těchto popisků si nechám ale pro sebe společně s dopisem, který mě velice zahřál u srdíčka a jen mě donutil potvrdit si, jak skvělého človíčka jsem měla tu čest skrz tento virtuální svět poznat =*


Mé velké díky Verunce... =*


17 komentářů:

  1. JÉÉÉ on už ti přišel :D To jsem ráda beruško, že z něj máš takovou radost. Moc krásně si to vše napsala a tento článek zase zahřál mě :-* Už se těším na naši "živou" procházku někde po Praze až vše probereme atd. MUCK <3 Mám tě ráda zlato...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I ja se moc tesim a jeste jednou dekuji :-)* I ja Tebe :-*

      Vymazat
  2. tak toto je kráásne:))) úplne som sa usmievala keď som to čítala,a tešila som sa s tebou:))) krásny balíček ti poslala,a je pekné vidieť ako sa snažila a bolo to všetko tak originálne a osobné:)
    Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem moc rada, ze jsi to "prozila skrz pismenka se mnou" :) opravdu se ji to povedlo!

      Vymazat
  3. Taly posílám hudlana :o* Tak snad v pondělí...nebo spíš úterý :D =o*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-* snad bude brzy lip, uzij si vikend a v pondeli, nebo v to utery :-*

      Vymazat
  4. Oooo sladké :-) Moc se mi to líbí !!

    OdpovědětVymazat
  5. Jéé, tak to je moc hezký :))

    OdpovědětVymazat
  6. To je krásný balíček, Andrejko :-)) Je fajn, udělat si takovouhle radost! :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To teda ano Martinko :-* opravdu to hodne potesi a zahreje

      Vymazat
  7. Verča je prostě úžasná. Sama jsem už párkrát měla možnost se o tom přesvědčit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To tedy je :) neustale me necim (v dobrem) prekvapuje, je zlata.

      Vymazat
  8. Ďakujem za milé komenty na blogu :)
    a cica je fakt kočka, teda aspoň dúfam, že je to "ona", lebo ja mám presne takého istého kocúra, mali by sme ich dať dokopy :)

    OdpovědětVymazat
  9. Nemas vubec zac :)
    Ano, je to ona :) no super, miluji kocky a britaky s britackami obzvlaste :)

    OdpovědětVymazat
  10. Mooc pěkný swap :)) Tak velké kamarádství s bloggerkou :) těším se spolu s tebou za pěkný balíček :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*