pondělí 25. března 2013

OOTD Královská modř 1.část

Vstávat a cvičit, pracovat, studovat !! =)

Aneb.. Máme tu zase pondělí..

Dnes zůstávám doma a do školy nejedu, máme samé přednášky a bohužel tak nezáživné, nebo tak nechytlavé, že si z nich stejně nedokáži nic zapsat.

Mám v plánu si po dlouhé době vyrazit do města a porozhlédnout se, copak je u nás nového. Chci si udělat pěkný a pohodový pondělní den se svojí kočičkou, uvařit případně něco dobrého, nebo přichystat nějakou dobrůtku pro moji mamušu a taťuldu a pustit se do dalšího cvočkování =)

Proč se dnešní post jmenuje Královská modř, to asi nemusím vysvětlovat, v hlavní roli bude totiž tato barva a první část proto, že vám ukáži co jsem měla po sundání bundy a zítra bude následovat post, co jsem měla na tomto oblečení.

Kombinace je velice jednoduchá, vzala jsem si jednoduché triko s krátkým rukávem v neonově žluté barvě (vietnamci), přes něj v královské modré lehký svetřík s asymetrickými cípy a nášivkami se cvoky na ramenou (Aukro), náušnice zlaté kruhy s ostny (Luxury e-shop).





Jak trávíte den při pondělku vy?
Zítra tedy druhá část "Královské modré" - tedy outfit ve věcech, které jsem měla na těchto.

kkiss =*

8 komentářů:

  1. Moc hezký outfit :) já jsem se dneska vzbudila s teplotou a bolestí krku :(
    Včera jsem taky pekla pro mamču s taťkem :)

    www.lucieglam.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucinko děkuji moc.. Jsem na tom od včerejší noci nápodobně =/ Fakt hnus jako, mám vztek!!

      Vymazat
  2. Taky jsem si dnes udělala volno od přednášek a užívám si doma... nikam se mi nechce, když tam chumelí sníh :D... jinak se outfit moc povedl :) ta modrá ti moooc sluší :))

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám to naprosto stejně jako ty. Jednou za čas je to zkrátka potřeba. U nás také zase napadla nová várka, už mi to začíná lézt těžce krkem!! A děkuji moc =) Zkrátka ji miluji!

      Vymazat
  3. Moc Krásná modř :-* taky jsem dnes zůstala doma ale z dopravních důvodu. Stromy nám zasypali cestu k civilizaci a neměla jsem se do školy jak dostat. Taky bych se chtěla podivat po obchodech co je kde nového... snad něco ulovis beru :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji =* Teda taková kalamita, kdo by to byl býval očekával na konci března =/ Fakt hnus. Jinak ulovila jsem jen pár nezbytností =)

      Vymazat
  4. Jeee to ti tak sluší! To žluté tričko a to sako!!!! Nádherná jsi:*

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*