sobota 23. března 2013

OOTD New Scarf

Krásné sobotní ranko drahé čtenářky!

Máme tu víkend a já jsem na horách, kde brigádničíme s mou spolužačkou.
Uplynulý týden byl pro mě velice úspěšný a ráda bych se o své zážitky podělila i s vámi.

Jsem na sebe po dlouhé době opravdu velice pyšná. Důvody jsou k tomu hned dva. Ve středu jsem psala předtermínový test z ekonomiky a výsledky mě naprosto posadily na zadek. Na látku jsem se sice podívala, ale nevěnovala jí příliš mnoho času. Světe div se, podařilo se mi dosáhnout neuvěřitelný 14 bodů z 15. Wow...!! Ještě teď tomu nemohu uvěřit.

Druhý úspěch jsme slavily společně s mou bruneťátskou kamarádkou, se kterou jsme měly na čtvrtek prezentaci na hodinu anglické konverzace, kde momentálně probíráme United Nations atp. Náš pan učitel je celkem pedant a jakmile vaše prezentace nedosahuje stanoveného času, který určil, jednoduše vám to nedá. K našemu milému překvapení jsme to obě daly a neměl žádné výhrady. Máme tedy slibně našlápnuto k zápočtu. Kéž by to takhle pokračovalo dál i se všemi ostatními předměty.

V dnešním článku přicházím s další variantou jak nosím svou novou hnědou bundičku s beránkem. I když jsem byla smířená s tím, že už si ji moc neužiji, tak počásko stále stávkuje a jaru se nějak ne a ne přijít, takže bundička plní svou povinnost. Tentokrát vám představím další nový úlovek z posledních nákupů a to růžový šál s černým zdobením. Ulovila jsem ho v H&M. Byla to láska na první pohled, je obrovský a čtvercového tvaru - takové šátky se mi vážou nejlépe =)

Opět můžete vidět mé nové hnědé botky, které mám, jak už jsem zmiňovala ve čtvrtečním postu, i v modré barvě a nejen té...A jsou z Collosea. Kabelku mám tentokrát z H&M, stejně tak i náušnice =)


 


Jak si můžete všimnout, opět jsem byla před barvením ;) tak buďte shovívaví =)




Jak se vám líbí další variace s mým " beránkem" (bundou)?

Máte na víkend naplánovaný relax, anebo něco pracovního =)

kkiss =*




10 komentářů:

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*