pondělí 4. března 2013

OOTD Pink Kitty

Zdravím vás zlatíčka =*

Také se vám někdy stane, že vidíte nějaký kousek, který je spíš jak pro dítě, nebo jinou věkovou kategorii, ale vás prostě natolik uchvátí, že ho musíte mít?

Mně se toto stalo s trikem s kočičkou z C&A. Jakmile jsem ho viděla, tak jsem se rozeběhla přes půlku krámu přímo k němu a už si hledala svou velikost. Přišlo mi naprosto sladké, kočička božská a správně roztomilá. Vím, že je to ujeté, ale nemohla jsem si pomoci =) Zvířátka zbožňuji a kočičky miluji, takže se asi není čemu divit, že se můj zrak upnul na toto triko a má koupě tak byla předurčená =)

Když jsem se rozhodla tričko prvně vzít, kombinovala jsem ho jen s černou, abych to zbytečně "nepřesladila", jelikož mi tričko slaďounké přijde samo o sobě celkem dost, co myslíte?

Mimoto bych vám ráda ukázala další líčení k tomuto tričku, které bude následovat pozítří, abyste se měli na co těšit a věděli, copak vás čeká.

Máte také nějaký takovýto "dětský" kousek, do kterého jste se bezhlavě zamilovali a bylo vám jedno, že asi úplně není pro vaši věkovou kategorii??

ještě malý dodatek.. O víkendu (v sobotu) jsem po dlouhé době navštívila s kamarádkou kino a zašly jsme na Babovřesky.. Musím říct, že jestli se má pan Troška za něco stydět, tak za tuto "komedii". Nezávisle na mé kamarádce jsem byla nemile překvapená. Vůbec se mi to nelíbilo a ani jí ne. Vtipy nám nepřišly vůbec vtipné, herci jakoby ani pořádně neuměli hrát, protože byli tak strašně nevěryhodní a celkový dojem nula nula prd =/ Navíc jsem byla otrávená přereklamováním celého filmu.. Po celou dobu - snad k snídani, obědu a i večeři - jedli neustále medovník a opakovali jeho název a ukazovali dokolečka jeho krabici - konkrétně Marlenku, další reklama byla formou aut od Citroenu. Krom jediného auta všichni měli právě tuto značku. A ještě jedna z otravných reklam, která byla zakomponovaná do celého děje alá vtipný kousek byl Impuls a jejich "haló, tady Impulsovi".. No ne že bych byla nějaký filmový fajnšmekr, nebo mega kritik, ale tohle byla teda pěkná bída a trapárna !! =/
Byl jste na tom už někdo také ? Co jste tomu říkali?
Za sebe rozhodě nedoporučuji, znám lepší film pro pobavení.

Krásný den vám všem,

vaše kkiss =*





6 komentářů:

  1. Krásná jsi beruško moje :-* kočičky a vlci ti moc sluší ;)

    OdpovědětVymazat
  2. hihi,to je zlaté tričko:)) tebe ako blondýnke veľmi pristane Andrejka:)

    Veronika

    OdpovědětVymazat
  3. To je krásné tričko!! Jsi v něm rozkošná:).
    A jediné co můžu říct na Babovřesky...Proto na české filmy do kina nechodím:).

    OdpovědětVymazat
  4. Boží tričko, já jsem ujetá na tyhle animáčky :))
    Já se zas na Babovřesky hrozně těším, co jsem slyšela tak jenom chválu :)..ale sto lidí, sto chutí :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*