sobota 30. března 2013

Pátek Praha, sobota Ještěd

Trošku se zpožděním, ale přeci..

.. přicházím se článkem o pátečním dni (minulého týdne), který jsem strávila od rána do druhého rána (tedy soboty) v Praze.

Ráda bych vám pomocí pár slov a fotek chtěla shrnout tento pro mě celkem výjimečný den.

Fotečka ze sobotní brigády na Ještědu 
Má spolužačka je milovnicí koní. Od svých 7mi let je s nimi ve styku a jezdí na nich. Měla jsem tu možnost jet s ní nakouknout tak do jejího světa a poznat její lásky.

Musely jsme spolu zhruba 50km za Prahu na místo činu. Už samotné vzezření celého stavení působilo velice příjemným dojmem a bylo tomu tak i uvnitř.

Všude stáje s koňmi, mimo ně také spousta koček a také pejsků. Jakmile jsme se usadili v klubovně, přiběhlo ke mně asi 5 pejsků, všichni si vyskočili ke mně a chtěli drbat, přeskakovali se a zápasili o místo na mém klíně.. No byla jsem u vytržení a ve svém živlu! Zvířátka všude kolem mě.


Poznala jsem dva její koníčky blíže než zpoza stáje. Byl to fešák a fešanda =)


 


Strávily jsme společně se spolužačkou u nich zhruba 3hodiny a byl to snad nejlepší program, který jsem si mohla ten den přát =)

Druhý den ráno jsme vyrazily časně na Ještěd, na který jsem se podívala poprvé. Zde alespoň pár fotek z něho i okolí.






Celý minulý víkend krom neděle byl opravdu velice nabitý, ale i přes pracovní sobotu v mrazivém počasí jsem si víkend moc užila a větší relax a vypnutí než v pátek u koní se spolužačkou jsem si ani přát nemohla.

kkiss =*

17 komentářů:

  1. Čo to máš za brigádu ? Páči sa mi ten vankúš a reklamná bunda čo máš :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dělala jsem jakousi hostesku a propagovala energy nápoj jednoho krámu se zelenou jedličkou v názvu (nerada bych prozrazovala z pochopitelných důvodu název =) )

      Vymazat
  2. krasne fotky, najma tie macicky:)

    Inak ak ťa trápi akné možno ťa poteší môj príspevok o výrobku, ktorý nielen super kryje ale aj lieči: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/03/recenzia-sebium-al-korektor-bioderma.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji :) uz jsem k Tobe mrkala a vypada to zajimave :)

      Vymazat
  3. Báječné fotky a vypadá to, že ses náramně bavila a užila si to.

    Ráda bych tě pozvala k sobě na blog, kde právě probíhá soutěž( který však zítra končí) a potěší mě, když se zúčastníš :)

    Hezký den
    Dullsinea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano, bylo to skvele :)
      Dekuji mnohokrat za pozvani :)

      Vymazat
  4. Nádherné fotky beruško :) hrozně ti to s koníky sluší a kdybych tě neznala tak řeknu, že jsi výborná jezdkyně! :) muck

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verunko, jsi zlaticko :-* moc si toho vazim, ale do jezdkyne mam daleko :)

      Vymazat
  5. Tak to sis musela parádně užít! Na fotkách ti to moc sluší, hlavně na té s koníkem...takovou fotku bych asi neudělala, protože se jich od mala bojím. :D Jsem holt divná.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To tedy uzila a jak!! Dekuji moc :) Nejsi vubec divna, hodne lidi se jich boji, co ja vim. Take z nich mam respekt a v jednu chvili jsem myslela, ze me dokonce zadupe do zeme :D :/

      Vymazat
  6. Bydlím v Liberci a zrovna dneska jsem si říkala, jak si vůbec neuvědomujeme (my z Liberce), že je Ještěd tak zvláštní a výjimečný :D Jinak moc pěkné fotky :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*