neděle 24. března 2013

Sunday

Krásnou neděli =)

Za okny svítí sluníčko, nebe je bez mráčků, chystám se na nedělní obídek k babičce a dědečkovi.

Můj víkend byl celkem nabitý a byla jsem více jak vytížená =) Proto jsem neodpovídala na vaše krásné komentáře, které mi udělaly obrovskou radost a na základě nich jsem se rozhodla začít více fotit své outfity v "akci" a přidávat je tak co nejčastěji to jen půjde.

V pátek jsem s mou bruneťátskou kamarádkou jela na tělocvik. Poslední dva pátky si z golfu, badmintonu a tenisu vybíráme právě tenis. Někdy se nás ujme paní trenérka a trénujeme různé odpaly a údery, jindy si jen tak jdeme pinkat ve 2 nebo 4 hráčích na kurt za účelem dosažení co nejvíce výměn. Většinou ale hodně blbneme a řádíme jak černé ruky =))

Tento pátek se nás trenérka neujala a tak jsem se rozhodla pro vás nafotit pár "tenisových fotek" pro oživení a přiblížení mě ve školní/tělocvikový den.


V pátek jsem v Praze už zůstávala u mé spolužačky, protože v sobotu jsme časně ráno vyjížděly na Ještěd na brigádu. Zažila jsem úžasný den od rána až do večera. Chystám o tomto dni článek, tak snad se vám bude líbit. Prozradím jen, že jsem mohla poznat její další lásku/y a nejedná se o člověka/lidi.... =) Více až v samostatném článku.

Doplňujeme pitný režim =)

Rozehrávám!! =D
Všem přeji krásný nedělní den, užívejte sluníčka a neseďte doma =)

kkiss =*

4 komentáře:

  1. Jéé tak tohle je super, moc Ti to sluší a oceňuju skvělý nápad!! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jeee musel to byt super víkend zlato, navíc ve sportovním ti to moc sluší ♡

    OdpovědětVymazat
  3. jééé závidim, u nás teda slniečko vobec nie je, je naopak od rána zamračené a tak pochmúrne :/ no čo už

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*