středa 30. září 2015

Laskonka (outfit)

Někdy mi přijde, že spousta lidí (ne-li většina), má šílené předsudky vůči blondýnám v růžových věcech.



Nevím ani upřímně čím to je, ale cítím to tak a nějak si to nemohu nechat vymluvit - hlavně asi pohledy lidí. Tento outfit vzbuzoval za poslední dobu asi největší rozruch, který jsem kolem sebe zažila. Ten den jsem si byla shánět můj outfit na svou narozeninovou oslavu, takže jsem s mamušou prolézala krámy a hledala to pravé ořechové - co, to si momentálně nechám pro sebe a možná vám to před oslavou a i na ní nafotím a nachystám nějaký tématický článek, kdo ví, nechejme se překvapit.

Díky výraznému růžovému ponču, které mám z Primarku a novému noname světlému klobouku jsem vzbuzovala pozornost nejen u mužů, ale hlavně u žen. Nejvíc vtipné byly asi ty, které se otáčely na eskalátorech, div že neudělaly krok zpět, aby se na mě mohly dívat o něco déle. Kolikrát jsem šla napřed a tak mamuša mohla jako "nezúčastněná" pozorovat pohledy lidí a říkala, že to stálo zato a že to bylo úsměvné. Nevím, jestli to byly pohledy "obdivné", nebo naopak "divící se" a typu "co to ta holka má na sobě?", "no jo, blondýna v růžovým, to bude vypatlaná barbie"... kdo ví =) Každopádně jsem evidentně zaujala a vzbuzovala pozornost.

Dokonce jsem od jedné ženy sklidila i kompliment na pončo, což mě velice potěšilo. Protože jsem k ponču chtěla vnést trošku jiný nádech než prvně, kdy jsem ho tu prezentovala s lodičkami a černými leginami, zvolila jsem nečekaně růžové slipony, které působily více ležérně a i přesto se dle mého názoru k ponču skvěle hodily. Klobouk už byl samozřejmostí, ale na to jsem vás připravovala už v minulém článku, no ne?





Ráda bych vám představila také dominantní doplněk, kterým byl tento náhrdelník, který je ručně vyráběný a je k prodeji. Má šikovná "švagrová" se zabývá výrobou jak náhrdelníků, tak náušnic a dokáže mimoto plnit i přání. Ráda bych tu časem nějaké kousky odprezentovala jako součást outfitů. Kdyby vás něco zaujalo, neváhejte se mě zeptat na detaily.





Jak se vám tento laskonkovsky sladký outfit líbí a také škatulkujete blondýny v růžové?

kkiss

14 komentářů:

  1. Parádní outfit :) Ponča se mi strašně líbí, ale přijdu si v nich obrovská :D

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné, Andrejko, moc Ti to sluší! Po tom ponču se taky podívám, je originální! :) Klobouček je top!

    OdpovědětVymazat
  3. Ponco je nadherne a tobe jako vzdy slusi.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  4. To pončo je boží a kombinace se mi moc líbí :)
    Možná by bylo zajímavé, zkombinovat jemné pončo s drsnějšími černými boty? :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc ti to sluší. Lidé se otáčeli určitě kvůli tomu :-) Blondýny v růžové - to je taková asociace Barbie. Myslím, že když se tahle barva vhodně zkombinuje, proč ne :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Klobouk je super, ale dohromady se mi to moc nelíbí :) Na mě je to moc barevné :)

    OdpovědětVymazat
  7. hezký outfit bez černé barvy.
    líbí :)

    OdpovědětVymazat
  8. Přemejkapovaná jak šlápota :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Haters only hate the people they can´t be..." Poor you! :-)

      Vymazat
  9. What a great blog post my Dear !:) I really like all news from you :)
    Please help me with collaboration and clickHere <3

    OdpovědětVymazat
  10. 55 B-) "Sto lidí - sto chutí." Můj názor je takový, že určitě není blondýna jako blondýna a ať už takových, jako jsi Ty, je třeba menšina, můžeš být pyšná na to, že jsi výjimka, která potvrzuje pravidlo, které nikde není psané, nikým dané... Zkrátka je to jen důkaz toho, že není dobré, jak se říká "házet všechny do stejného pytle". Avšak ať si na to udělá každý názor sám ;-)
    D.

    OdpovědětVymazat
  11. Náhrdelník je úžasný, pončo je úžasné a celý outfit je skvělý!!! :)
    A s tou růžovou máš pravdu - kdyby se brunetka nebo černovláska oblékla celá do růžové, skoro s nikým to ani nehne .. ale jak se obleče blondyna, tak je to hned "ta blbá růžová blondyna" .. nechápu tohle škatulkování ;)
    Moc Ti to sluší!

    OdpovědětVymazat
  12. Krásne, krásne a ešte raz krásne. Všetko krásne skombinované, jednoduché a zároven vdaka tej ruzovej aj extravagantné :) a klobúcik tomu dodáva takú čerešničku na torte :) inak ked tak sledujem outfity musís mať peknú a obrovskú zbierku klobúkov :) Možno by si kľudne mohla spraviť nejaký článok zbierka klobúkov, alebo možno si už mala len som nezaregistrovala :) Mňa by článok určite bavil, kedže tebe naozaj klobúky pristanú :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj, moc se mi líbí barvička na rtech :) co to je? děkuji:)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*