středa 2. září 2015

Nádech čistoty (outfit)

Tuhle kostkovanou sukni jste tu už jednou mohli vidět a protože se ji nemohu nabažit, vymyslela jsem další kombinaci, se kterou přicházím dnes =)

Moc se mi líbí barevné provedení kostek na sukni. Poprvé jsem si vzala malinové tílko a k tomu si vzala modrou kabelu i boty. Tentokrát jsem to chtěla trošku zjemnit a tak jsem sáhla po bílé a stříbrných lodičkách z CA.

Sukni jsem si pořizovala v Gatu, triko je z Primarku, kabelka noname.
Je dost možné, že teď se tu pár dní neobjevím, takže tohle bude nejspíš na pár dnů poslední článek, tak snad se vám bude líbit. Poslední dva dny jsem měla poměrně hektické, takže jsem lítala od čerta k ďáblu. I přesto jsme si ale dokázali udělat hezké chvilky, takže všechno se dá zpříjemnit.

Včera jsem po dlouhé době byla v ústeckém Fóru a řeknu vám, že jsem byla pěkně zklamaná. Zmizelo tam Oodji - asi jsem tam fakt dlouho nebyla, protože naposledy tam ještě stále bylo. No a například Pimkie, nebo Mohito už z výprodejů skoro nic neměli, všude už byly tmavé podzimní kolekce... Trošku nuda, až tu a tam na nějaké pěkné bordó kousky, žlutou a zelenkavou. Na jednu stranu se na podzim těším a to proto, že začnu více vrstvit věci a budu nosit oblíbenou bordó a tmavé rtěnky. Co se mi ale nelíbí, je ta přehnaná šeď nejen za výlohami, která se bohužel brzy začne objevovat i na ulicích.
Tak si pojďme ještě užít poslední pěkné dny a oblečme se do něčeho barevného =)






Mějte se tu famfárově!
kkiss

11 komentářů:

  1. Krásný outfit :) Příště prosím i detail botek :)

    www.lucieglam.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Ako pozerám tak posledné príspevky som trochu zameškala, ale to určite napravím, nenechám si predsa újsť tvoje úžasne outfity :) a teraz k tomuto outfitu veľmi ti pristanú vlnité vlasy :) a Musím povedať, že ta sukna v kombinácii s tým tričkom, kabelka koralky vytvorilo neskutočne elegantnú a luxusnu kombináciu :) Na prvý pohľad som si myslela, že to je bluzka :) Takže opäť 10/ 10 bodov :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcelko, moc Ti dekuji za komentar. Snazim se prispivat zhruba 3x tydne, abych zachovala pravidelnost, tak snad to neprehlcuji, ale prijde mi to optimalni. Tu a tam se objevi clanek navic pres vikend. Ted probehla mensi odmlka diky me dovolene, ale uz zase chystam nove clanky a fotky, takze budu moc rada, kdyz se sem budes vracet, ale protoze Tve komentare me neuveritelne motivuji a naplnuji :)

      Vymazat
  3. Parádní sukně :) Moc se mi líbí, protože mám podobnou, stejný střih, stejné barvy, ale proužkovanou :))

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji, Il! Tak to verim, je to perfektni kousek, ktery se da ruzne kombinovat a hlavne zensky.

      Vymazat
  4. Odpovědi
    1. Verunko, dekuji! Tohle uz je takovy povoleny zbytek, ale alespon to vypada prirozeneji.

      Vymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*