středa 7. října 2015

Chlupáč (outfit)

Klasické podzimní ráno mohu pozorovat právě ze svého okna po mé pravici...

Prší, takové ty drobné kapičky deště, které jsou vlezlé jako by to byly pichlavé hroty jehliček... Všude na zemi se povaluje zbarvené podzimní listí, které i snad dobře vypadá, když se v něm odráží paprsky sluníčka, ale dnes tomu tak není.. Je pěkná tma a člověk nemá chuť vůbec vylézat z postele a něco dělat.. Takže jsem se rozhodla se podělit o další outfit, protože co jiného a lepšího dělat v takovém počasí?
Uvařit si šálek oblíbeného čaje, nebo kávy, něco dobrého k zakousnutí a zasednutí k článku.

Pokládám si otázku, jak to budu dělat, pokud takové počasí přetrvá.. Respektive jak v něčem takovém nafotím jakýkoliv outfit? Když bude pršet a fotky budou stát za prd. A  když už nepůjde nafotit outfit, tak jak udělám článek o produktech, které musím doma nafotit, když nemám žádné profi světlo, které by mým fotkách přidalo na kvalitě, která je bez světla nemožná a fotografie bohužel i s použitím blesku nepoužitelné?
Blogerky, raďte ! :D Máte nějaké rady, tipy? Sem s nimi!


Teď zpět k outfitu. Minulý rok jste tu mohli vidět zhruba dva outfity s chlupatou vestou.. Měla zvláštní světle hnědou barvu a musím říct, že jsem si s ní moc nepřišla na chuť, protože jsem se nedokázala popasovat s tím, jak ji nosit, kombinovat a necítila jsem se v ní tak moc dobře. Letos jsem ji proto poslala dál a udělala si radost novou nástupkyní. Tentokrát se jedná o šedivého chlupáče, rozhodovala jsem se mezi černým a šedým - měli i hnědého, ale ten mě nechával chladným. Šedou barvu jsem vybrala asi právě proto, že mi přijde naprosto božská pro podzim a to hlavně v kombinaci s burgundy, nebo zelenou, kterou tu mimochodem uvidíte zrovna dneska :) O černé pořád přemýšlím a myslím na ni, ale přijde mi moc "obyčejná", ačkoliv by se v šatníku určitě také neztratila.
Pod vestu jsem zvolila tmavě zelené triko s dlouhým rukávem z CA. Abych barvy moc nerozbíjela nějakou džínovinou, zvolila jsem klasické černé kalhoty. K vestě jsem se pak snažila ladit kabelku i klobouk. Klobouk je v odstínu tmavě šedé, ale kabelka má o poznání světlejší odstín. Nevím, jak se to bude líbit vám, ale mně to ve finále přišlo super, protože vesta má "odlesky" do světle a i tmavě šedé, takže proč ne.
Na nohy jsem pak obula své třpytivé slipony z Primarku, které musím řádně prošlápnout!

A jak to vše vypadá jako celek, na to se podíváme nyní =)









Jak se líbí na podzim šedivá vám a co říkáte na chlupáče?
kkiss

14 komentářů:

  1. šedá mne letos na podzim taky baví víc :)
    fall is my fav season

    OdpovědětVymazat
  2. Vestička není úplně můj šálek kávy, ale zbytek outfitu se mi moc líbí, barva trička je dokonalá a ty slip-ony! ♥

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dekuji! Slip ony byly super kupem, libi se mi, ze jsou originalni!

      Vymazat
  3. Mě vestička opravdu hodně zaujala! Je zajímavá svými odlesky a určitě se bude dobře kombinovat. Zajímalo by mě, jak by vypadala třeba k šatům, nemáš v plánu ji i takto kombinovat? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Adrianko, skvely napad! Jen jak tak premyslim, nemam asi zadne saty, ktere by mely alespon dlouhy rukav. Takove saty asi nevlastnim, ale mozna o duvod vic si nejake takove konecne poridit! Jako mas ty ten uchvatny kousek z posledniho outfitu!

      Vymazat
  4. Bezva outfit! Vestička je super, miluju všechno chundelaté chlupaté oblečení :D
    The Colorful Blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja ty chlupy rada omakavam ;D libi se mi, jak jsou hebke!

      Vymazat
  5. Vestička by se mi více líbila, kdyby byla z jednoho druhu(jako je ta přední část) a ne kombinovaná, ale to jsem celá já :) barvička je super :) vždy když se rozhoduji mezi černou a šedou, tak zvítězí šedá, ale kolikrát mi ta černá v šatníku pak zase chybí :/ :)
    midi bodycon dress

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musim uznat, ze bych take spise privitala jednotny chlup, ale nakonec jsem to prekousla. Vestu meli i v cerne, nevypadala vubec spatne, ale zvitezila seda!

      Vymazat
  6. Chlupatou vestu bych si rada poridila. Outfit ti moc slusi.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Urcite jich ted bude vsude plno a najdes tu svou :) a moc dekuji

      Vymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*