pátek 2. října 2015

Mé podzimní kosmetické novinky (recenze)

S přicházejícím podzimem se vrací i nějaké kosmetické kroky. Respektive v létě většinou odkládám makeup, který nahrazuji nějakým BB, nebo jen krémem pro sjednocení pleti a zabývám se nejčastěji řasenkou, obočím a rty.


Podzim ale už nabízí příležitost pro zahalení pleti. Po létě člověk dorovnává přechod mezi většinou světlejším obličejem a tmavším krkem. Pomalu a jistě blednu, takže mě tento problém opustí, každopádně mě makeup baví zase o něco více, než-li v létě, kdy měl člověk na slunci pocit, že se rozteče.
Chtěla bych se v tomto článku podělit o své momentální kosmetické novinky, které se mi nashromáždily. Některé z nich jsou dárky - buď k časopisu, nebo k mým narozeninám a jiné jsou mé vlastní pokupky.

Ráda bych začala produkty na

Oči

Důležitou součástí líčení mých očí se stalo obočí. Dříve jsem mu nepřikládala moc velkou váhu, ale dělala jsem chybu, protože to tvoří obličej a výraz. Do nedávna jsem používala tužku na oči a fixovací gel od Alverde, ale nakonec jsem díky N. zakoupila

NYC set na obočí


Set na obočí dělají jen v jednom odstínu viz foto výš. Přišlo mi barevně ok, když moc na štěteček netlačíte, tak sedí i blondýnkám a jsem s ním moc spokojená. Přiložený štěteček nepoužívám, beru si svůj zkosený štětec s delší rukojetí. Nejprve si vykreslím obočí stínem a na závěr lehce přejedu fixačním průhledným gelem. 

Rimmel Kate  - stíny v tužce


Tuhle tužku jsem měla jako dárek v Elle. Barvy mají ještě další - NÁDHERNÉ a já uvažuji, že si nějakou pořídím. Je to sice stín v tužce a má být voděodolný, ale víte, na co jsou super a jak je používám já? Jako tužku na waterline a musím vám říct, že lepší tužku, více pigmentovanou a dlouhotrvající jsem ještě neměla. A to tato na to není určená. Musím říct, že dokáže skvěle oživit jakékoliv líčení. Zkrátka udělám linku na waterline (2x - 3x přejedu) a mám sytou barvu, která vydrží velice dlouhou dobu. Láká mě ještě modrá a bronzová, takže je půjdu asi brzy omrknout do drogerie, protože zrovna v DM je mají snad za 99,-.

Essence paletky - 01 bronze a 03 roses


Na tyto paletky jsem slyšela pět jen samé chvály a tak jsem neodolala a když byly o 10,- levnější (mini sleva, já vím, ale tím spíš mě nakopla ke koupi), jsem se rozhodla je vyzkoušet také. Nejprve jsem moc nevěřila tomu, že může mít Essence za 109,- nějakou dobře pigmentovanou paletku, která by méně prášila a vydržela na oku. Mono stíny mi od této značky absolutně nevyhovují a větší paletku jsem si pořizovala naposledy před několika lety, takže se mnohé změnilo. Musím vám říct, že má zvědavost se změnila v překvapení a naprostou spokojenost. Za ty prachy je to skvost a to jako vážně! Ano, jsou trošku prášivější, takže si potom musíte "motýlím štětcem" očistit napadané částečky pod okem, ale jinak jsou máslovité, velice dobře pigmentované a oprotí předchůdcům a mono stínům méně prášivé. Já jsem neodolala dvěma paletkám, které vidíte na fotkách výše. Jsem spokojená a každý den se na líčení těším!

Zleva doprava swatche setu na obočí, tužky a 2 a 2 stínů z každé paletky Essence pro představu.

Makeup Maybelline Fit Me 220




Tento makeup jsem chytla ve slevě za 199,- a tak jsem ani moc neváhala a brala odstín, který mi přišel, že mi bude nejvíce sedět. Musím říct, že jsem nadšená, protože je to jeden z mála makeupů, které mají podtón do žluta a ne růžova. Prostě wow, konečně!!! Jsem nadšená. Jeho krytí je střední až vysoké, jde skvěle navrstvit, dobře pleť sjednocuje, projasňuje a krásně se nanáší. Je tekutější, ale zase ne vodnatý. Za mě velice milé překvapení a řadí se k mým favoritům, tím prvním je Loreal True Match.

Rty

Patlátka na rty, to je moje! Nu a tohle jsou nejnovější z nich!

Balea balzámy na rty
Na meloun jsem se tak těšila, na tu jeho vůni, ale přišlo docela velké zklamání. Vůně je slabá, spíše taková pudrová, nic moc... Zato malina! Och, to je úchvatná záležitost a všichni povinně pro ni utíkejte!! Cena za kus 29.90,-.

Essence rtěnka 09 I feel pretty 

Rtěnka z nové řady, nebo inovované? Je super, vláčná, barevně ne tak sytá, ale rty dělá pěkně plné a lesklé. Pokud ji chci mít více sytou a matnější, tak si konturovací tužkou růžové barvy vybarvím rty a pak je přetřu právě rtěnku a tadá, krásné rty jsou na světě!

Dermacol Aroma Ritual - mandarinkový sorbet


Ta vůně! Ach, děkuji Ti Veru za tento voňavý skvost! Zatím ho nemám ozkoušený, ale už teď vím, že to bude vůně po celém bytě!

Laky na nehty

Spoustu nových krasavců, které jsem všechny dostala jako dárek. A kruci, ještě na 2 jsem zapomněla.. Dopr..ZADKU! No, to se mi moc nepovedlo, ale ukáži vám alespoň nějaké. Všechny až na jeden jsou z německa od Rival de Loop a jeden je z řad Miss sporty.



Mimo laky jsem dostala také vodolepky, které jsem musela nutně vyzkoušet a takhle to dopadlo.

To jsou mé podzimní kosmetické novinky, jaké jsou ty vaše a zaujala vás nějaká má?

kkiss

24 komentářů:

  1. Kdybych nemela tolik balzamu, tak uz je malina moje ;)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak třeba časem, ta vůně i vláčnost stojí vážně zato!

      Vymazat
  2. Andrejko, to je balzám od Neutrogeny? Jaký je? Přemýšlela jsem nad ním, i když jsem spokojená s mým babylips, který už dochází. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš, já ho zapomněla popsat! Jsem to ale tele.. Musím napravit. Jinak mám ho nově, takže ho ještě nemám tak vyzkoušený, ale na rtech je příjemný a kamarádka, která mi ho dala říkala, že na zimu na popraskané rty je ideální :) BabyLips mám taky a mám ho moc ráda!

      Vymazat
  3. Ta rtěnka vypadá dobře, Essence překvapivě rtěnky umí :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pigmentace by mohla byt o neco lepsi, ale jinak souhlasim!

      Vymazat
  4. Essence paletku bych rada vyzkoisela i rtenku mam, ale jinaci odstin nez mas ty a vyhovuji mi.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  5. Hezké nákupy :) Já mám ten melounový balzám taky a voní intenzivně a na rtech je slaďoučký, tak jestli nemáš nějaký vadný kus.

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  6. Paletky Essence jsem okukovala v DM, bohužel neměli tu čokoládovou verzi, kterou bych využila úplně nejvíc. Ale ani ta All about bronze není špatná :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cokoladovou ani nevim, jestli jeste maji! Kazdopadne bronzova je dost multifunkcni :)

      Vymazat
  7. tužku od Rimmelu používám taky jako tužku a ne jako stín :)
    A mu Fit jsem musela vyhodit, děsně mi ucpával póry.
    snapback & giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? Tak ja zatim klepu, ze ok, ale budu si na to tedy muset dat pozor!

      Vymazat
  8. Líbí se mi paletky od Essence a laky na nehty :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Laky na nehty vylepsili, takze nejsou vubec spatne!

      Vymazat
  9. Nové paletky od Essence jsou boží a ten sprchový gel voní nádherně.

    Evolution of smooth

    OdpovědětVymazat
  10. Na tie balzamy od Baley sa už tak dlho chystám a stále som si žiadny nekúpila a pritom Baleu mam veľmi rada :) Laky sú krásne, ja som sa za posledné dni tiež trochu rozšupla čo sa týka nakupovania lakov a kúpila som si tri. A hlavne som prekvapená, že ja nejak na svojich nechtoch nemusím také jesenné farby tmavočervená a pod a čuduj sa svete teraz sa mi páči :) Andrejko si spokojná s tými sprchácmi od Dermacolu? tiež sa už dlhsie na nejaký chystám, ale momentálne si ma získala novinka od Cienu s vonou oliv, teda peeling ale je vhodný aj ako sprcháč a je neskutočne úžasný :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcelko, tenhle konkretne vyzkouseny nemam, ale mela jsem meloun a byl bozsky! Uz jen ta vune, ktera se line vsude v koupelne. Co ale vydrzi vonet i dlouho na kuzi je BALEA a jeji malina s lemon grass, tak na ni mrkni a ocichej :)

      Vymazat
  11. Fit me makeup ma láka už veľmi dlho a keď bude v nejakej dobrej zľave tak mu taktiež neodolám :)
    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*