středa 21. října 2015

Na slušňačku (outfit)

Možná se momentálně zarážíte nad názvem a ne, nezačala jsem pracovat nově v kanceláři, bohužel nebo bohudík?

Tento outfit, který jsem si pro vás na dnešní den připravila, mi něčím evokuje kancelář, nebo nějakou pracovní schůzku. Evokuje to u mne především košile, přes kterou jsem zvolila jednoduchý černý svetr. Volila jsem tmavé džíny, které by se na nějakou jo důležitou schůzku nehodily, to by určitě zasloužilo nějaké slušnější, každopádně jinak i kombinace barev. Tedy jednoduchý černý svetr, zpod kterého vykukuje károvaná košile v červeno modrém odstínu a přes to jen ledabyle přehozený velbloudí kabát a stejně ladící boty se zlatou patou + jako třešinka na dortu pak stejnobarevná kabelka ke košili, to ve mně vyvolává nějakým způsobem kancelář..
..
Tento outfit byl velice pohodlný a cítila jsem se v něm slušně. Ne, že bych se snad oblékala nějak nemravně a tedy neslušně, ale přeci jen mi tohle přijde umírněnější než to, co nosím běžně. Jako šperky jsem pak volila jednoduché náušnice s kameny ve stříbře, které skvěle hrály s náhrdelníkem ve zlaté barvě, který je ale zdoben právě stříbrnými kamínky.

Myslím si, že kdybych pracovala v nějaké kanceláři, nebo často chodila na nějaké schůzky, rozhodně bych tomu velice ráda přizpůsobovala své oblečení, protože tento styl a samosebou ještě více vypiplanější se mi moc líbí a není mi vůbec vzdálený =)










Jak se stavíte ke "slušnému kancelářskému" stylu vy?

kkiss

10 komentářů:

  1. moc ti to sluší :) koukám, že kabátek je oblíbenej kousek - chápu :)
    biker boots & international shein giveaway 120 USD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Ano, to tedy je, nenosím skoro nic jiného, než mé dva identické kousky, akorát střídám barvy :) a to bych klidně ještě pořizovala další a třeba ten delší, mít štíhlejší nohy, jako ty!

      Vymazat
  2. Moc hezký :) Kabátek je opravdu krásnej :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  3. Opet ti to moc slusi, ten kabat je super.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  4. Barva i střih kabátu je super :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*