sobota 19. dubna 2014

Slunce v duši

Předminulé pondělí mé oslovila má kamarádka a skvělá fotografka Mia, jestli bych s ní nezajela nafotit pár fotek společenských šatů, které měla k nafocení k dispozici.

Jelikož mám v pondělí ve škole jen tři hodiny, okamžitě jsem na nabídku, která se neodmítá, kývla.
Kolem 16.00 jsme se sešly spolu ještě s jednou modelkou a jely jsme pár kilometrů za Litoměřice do jabloňových sadů, o kterých nám slečna fotografka básnila celou cestu.
Marně prý po Praze sháněla rozkvetlé stromy, které by posloužily jako perfektní pozadí pro focení.

Když jsme dojely na místo, byla to opravdu nádhera. Stromy byly v plné parádě rozkvetlé a tvořily překrásné řady, takže se vyplatilo zajet si pár desítek kilometrů dál.
Pustily jsme se do focení a za necelé dvě hodinky fotografka oznámila, že má co chtěla =)
Při focení jsme si všimly, že jsou kolem nás černé rytiny v zemi. Byly ale poněkud větší a tak bylo jasné, že nemohou být od krtků.. Nepřikládaly jsme tomu větší význam a jen si dělaly srandu při převlékání z blízkého baráku s verandou. Srandu proto, že nás jakože někdo pozoruje při výměně šatů a špehuje nás tak.

Věřte nebo ne, nakonec jsme moc daleko od pravdy ani nebyly =D
Když jsme se vracely k autu, z baráku k nám šel nějaký starší pán s pejskem a spustil na nás, že jakmile nás zmerčil, vzal dalekohled a sledoval nás. Ne proto, že by snad chtěl vidět módu, kterou jsme tam fotily, nebo nahotinky, ale proto, že jsme si asi nevšimly těch rýh v zemi...
Patřily totiž svini, která má prý momentálně mladé a každý den navečer chodí spát i s nimi kousek od místa, kde jsme fotily. Pán měl o nás prý strach, tak si sedl na verandu s puškou a čekal, kdyby náhodou jsme začaly utíkat směrem k jeho obydlí. To nás velice potěšilo a v tu chvíli i zalichotilo, že měl starost. Opravdu si nechci ani představit, jak by to vypadalo, kdyby se na nás vyřítila rozzlobená prasečí maminka =/
Zážitek tedy posloužil jako bravurní zakončení celého focení a já zde pro vás mám ochutnávku žlutých šatů, ve kterých jsem měla možnost fotit.




Mějte se famfárově a nezapomeňte na slunce v duši =)

kkiss

12 komentářů:

  1. Šaty Ti mooc sluší koči! :-*

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné jarní fotky! Jsi jako princeznička:)

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadáš nádherně, Andy! Tahle žlutá ti moc sluší, a určitě to jsou fotky, které bych si pověsila někam do pokoje, moc se povedly :)

    OdpovědětVymazat
  4. Wau, vyzeráš úplne božsky :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc se mi líbí fotky v přírodě, sluší ti to!

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. tie fotky sú krásne, ako z rozprávky :)

    OdpovědětVymazat
  7. wow! Tak to jsou ty nejnadhernejsi fotky, co jsem za posledni dobu videla!!! Ta prvni.. To se Vam fakt povedlo, jsi v tech satech nadherna, krasna vila, no proste DOKONALOST☆:)

    OdpovědětVymazat
  8. tak toto sú fakt nádherné fotky :)

    OdpovědětVymazat
  9. Och! Nádherné fotky! Jsi jako víla! <3

    OdpovědětVymazat
  10. Wááááááááu, perfektní fotky !!!

    OdpovědětVymazat
  11. Slecny, jste uzasne!! Necekala jsem takovych komentaru, moc za ne dekuji. Cervenam se diky vasim lichotkam jeste ted :-* <3 zlate rucicky fotografky!

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*