pátek 5. dubna 2013

BiG RaNDoM No.4

Konečně tu máme pátek a já vám přeji dobré ranko =)

Tento týden pro mě nebyl tak dlouhý, ve škole jsem byla jen od úterý do čtvrtka, ale zato jsem měla dva dny hodně vydatné.

Mám za sebou další test, tentokrát z evropské integrace, kde se mi podařilo dosáhnout pro mě dostačující výsledku a to 63% (24bodů z 35). Na to, že se v testu o 6 otázkách objevily 2, se kterými jsem si vůbec nevěděla rady, mě výsledek mile překvapil. Mám tedy celkem slušně našlápnuto k testu druhému a tím pádem k zápočtu.

Nevím proč, ale nemohu mít v životě nic jednoduché a tak i tento týden se mi stala patálie =))
Ve středu po testu jsem končila skoro o hodinu dříve a měla jsem dojet na smluvené místo, kde na mě čekal odvoz. Nasedla jsem tedy do metra, celá natěšená, jak budu brzy po dlouhé době (středy mám dlouhé) doma, ale to jsem se přepočítala.
Ujela jsem jednu stanici a pan řidič metra nám přikázal vystoupit.... Nikdo jsme nevěděli co se děje..
Za pár minut se z reproduktorů ozvalo, že je jim líto, ale na této trase se z technických důvodů nepokračuje a že máme využít náhradní autobusovou dopravu a tedy dát se směre do P...P.. A tím hlášení skončilo?! =D Takže nás jako posílají do p*dele?! =D Musela jsem se smát. Potom se hlášení znovu zopakovalo a opět nám neřekli jakým směrem se vydat, no sodoma gomora - ale já věděla kam se vrátit, tak jsem tak učinila.

Dnes zůstávám doma a začínám se učit na úterní test. Čekají mě 3 moduly z ECDL testů (počítačové testy). Rozhodla jsem se nechodit na výuku, což pro mě znamená splnit si podmínky k zápočtu a na hodiny tím pádem nechodit. Mám trošku strach, doufám, že se vše stihnu do úterý naučit a zvládnout to tak.

V sobotu budu mít celý den co dělat, rozhodla jsem se totiž pročistit kompletně svůj šatník a pokusit se prodat věci novým majitelkám na Jarmarku pořádaným Onadnes. Na fotkách budete moci vidět, jak to u mě zhruba vypadalo.

Pojďme tedy na fotky z předešlého měsíce a pár uplynulých dní =)

První foto jsem vybrala záměrně sama sebe. Na rtech mám jednu z nových BarryM rtěnek, ale jak sami vidíte, fotka je upravená Instagramem, takže barva neodpovídá tak úplně realitě. Tak jako tak, toto foto jsem si dala na FB a stala se velice diskutovanou. Pánům se očividně nelíbily mé sytě namalované rty (možná jim to ke zvolené velice světlé úpravě přišlo moc?) - tak by mě zajímal váš názor na tuto fotografii.

Jeden školní den, kdy jsem měla dvouhodinovou pauzu jsem zašla ke své spolužačce, se kterou jsme si udělaly oběd a upekly v mém životě snad ty nejšvandovnější muffiny. Jeden zvrací, najdete ho? =D

Koncem předešlého měsíce mi dorazila další várka cvočků, objednaná až z Hong Kongu. Připravuji další DIY projekty. Na jeden z nich se už můžete těšit po víkendu.

Měla jsem jeden den poměrně volný a tak jsem si namalovala na oči po dlouhé době výrazně černé linky a nafotila pár fotek sebe samé =o.)


Skolila mě ale také nemoc a já jsem chtěla jít zrovna tuze tančit... Abych si navnadila alespoň onu atmosféru, pustila jsem si pořádné "songy, co tě zvednou ze židle" (jak říká má bruneťátská přátelkyně) a udělala tuto "koláž".

Protřídila jsem celý šatník a přichystala zhruba 7 velkých tašek plných oblečení na sobotní Jarmark. Ještě jsem neprojela boty (jedná se tedy o tašky jen s oblečením).
Takto vypadala část mé věcmi zaházené postele
Takto už vypadaly zabalené první tašky

Protože byly Velikonoce, tak se vyvařovalo. Ale jen s mírou... Uvařila jsem si poprvé svá játra s rýží.

A protože jsme čekali návštěvu, nachystaly jsme s mamušou pohoštění..


I když to na Velikonoce nevypadalo, snažili jsme si navodit doma onu atmosféru.



Teta nám upekla velice srandovního beránka =D

Viděla jsem se také se svým bratránkem a dělali jsme blbánky =)

Nalakovala jsem si nehty lakem, kterým mám sice docela dlouho, ale ještě se na něj pořádně nedostalo a tak jsem mu dopřála jeho pořádnou premiéru. Má dělat pískový efekt.

Přišly mi také konečně tři nové krásné lásky...

Neudržela jsem se a koupila si něco božského... společně s tím podprsenku z Lindexu, kolem které jsem kroužila zhruba 14 dní.. Nakonec jsem do Lindexu zabrousila s kamarádkou a odešla s ní.

Po dlouhé době jsem měla Kinder vajíčko a v něm tuhle bombastickou figurku ze Star Wars - Dart Vadera =D =D


K dnešnímu BiG RaNDoMu by to bylo vše =) Doufám, že se vám souhrn formou fotek líbil, snažila jsem se fotit věci, které mi přišly zajímavé, nebo podstatné.

Co plánujete na víkend?
Chystáte se také někdo na sobotní Jarmark?

Vaše kkiss =*

29 komentářů:

  1. ta fotka je úžasná ! Kluci nemají vkus:D :)

    OdpovědětVymazat
  2. ty si taká zlatááá! :)) veľmi pekná si na tých fotkách..a čo sa týka tej prvej,možno sú pery trochu výraznejšie ale ako reklama na ten rúž by to bolo ideálne :P inak aj ja som mala postavičku zo Star Wars vo vajíčku :D nosím ju na kľúčoch :))

    Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ty zas úžasná =* Děkuji moc!! A představ si, že už mám postavičku další, nějakého dědulu =D =D

      Vymazat
  3. Moc Ti to sluší na té koláži :)) a pozor na špičky u těch rtěnek ;) Chci se ještě zeptat, odkud je to krajkové tričko? ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O tricku je samostatny clanek :) Rtenky me trosku podfoukly, ale uz vim, jak na ne :)

      Vymazat
  4. To vis, kluci nemaji radi rtenky :-) Ale opravdu ti vyrazne odstiny sedi, my holky to ocenime jinak;) Vypadas dost sexy na tech samofotkach, verim, ze ty by se klukum libily :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji mnohokrát, jsem moc ráda, že ženy pro to mají větší pochopení a ocení to jinak =) Děkuji moc =D to by mě ani nenapadlo =D

      Vymazat
  5. super fotky... a ta první je boži! chlapi tomu nerozumí :D

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji mnohokrát =D Chlapi zůstanou chlapy!! =D

      Vymazat
  6. Ta barva té rtěnky je náhodou bomba :) Chlabi tomu vůbec nerozumí :))

    OdpovědětVymazat
  7. To jsou krásný fotky, to jídlo a ty mňamky...to je luxusní :). Všude jsi krásná a rtěnka se mi líbí:)

    OdpovědětVymazat
  8. Máš super tvarované pery, strašne ti seknú tie výrazné rúže :)

    OdpovědětVymazat
  9. Rtěnka je hezká :) to, že je tak výrazná dělá ta úprava :) Ale vím, že chlapům se výrazné rty moc nelíbí. Raději mají výrazné oči :) a dneska jsi mě hrozně rozesmála tímhle "Uvařila jsem si poprvé SVÁ játra s rýží".. nemyslím to nijak špatně, jen mě to pobavilo ;) Takže moc děkuju za rozesmátí v tomhle smutném počasí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Něco na tom pravdy bude s tou výrazností očí a rtů. Jooo, to jsem tomu dala =D haha, ale jsem ráda, že se tomu někdo zasmál a uviděl tam tu hrátku =D

      Vymazat
  10. Krásné fotky :) A chlapy neřeš - ten odstín ti neskutečně sluší :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ty muffiny se Vám moc povedly, jinak fotky jsou všechny super! :)

    OdpovědětVymazat
  12. ja som všetky postavičky darovala 5ročnému susedovi :) inak ti to na tých fotkách nenormálne sekne, aj s tým rúžom na prvej fotke :) btw, som strašne zvedavá na zvyšok tej bielej čipkovanej veci

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ninuš, článek o té bílé věci už je tu, tak se určo mrkni =) Škoda, že je nemám momentálně komu dát, ale jakmile se někdo najde, také ho postavičkami nejspíš obdaruji =) A děkuji moc!

      Vymazat
  13. Fakt super fotky.:) Já bych chlapy neřešila. Stejně se neoblíkáme atd. kvůli nim, ale kvůli sobě:D
    a z jídlových fotek mám hlad

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš naprostou pravdu, hlavně, že se v tom dobře cítíme my a líbí se tom nám, no ne? =D

      Vymazat
  14. K té tvé diskutované fotce prohnané instagramem: mě se líbí ;) je to extravagantní ale pěkný. Buď stále svá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji :) nehodlam se menit nebo podrizovat jinym, takze rozhodne budu :)

      Vymazat
  15. krajkové tričko je veru nádherné a tie dobroty...k vám sa musia návštevy rady vracať. kľudne by som uvítala aj recepty :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, to mě nesmírně těší =D o psaní receptů jsem nikdy nepřemýšlela, možná něco jednou za čas vytvořím a napíši postup, když bude zájem =)

      Vymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*